Мъж без пенис ще прави секс на 44 години

Тази публикация има 0 коментара

Британецът, който се роди без полов орган, най-накрая ще загуби девствеността си, след като вече му бе имплантиран бионически пенис за 50 хиляди лири. За съжаление ще трябва да прояви малко търпение. В началото ще трябва да свикне за поне десет дни да изпробва ерекцията си, съобщава The Sun. А след това да минат поне шест седмици, преди Андрю Уордъл да започне да се занимава със секс.

„Много съм щастлив, че мога да продължа напред. За мен не е важен толкова първия секс, както за останалите. Та аз живях 44 години без пенис и някак си се справях с неговата липса. Разбира се, че чакам първия си секс с нетърпение, но тази операция всъщност ще ми позволи да съм част от обществото“, твърди Андрю.

Бионичният пенис е разработен и създаден от уролога Дейвид Ралф и неговите колеги. Когато го попитали дали иска пенисът му да бъде снабден с две тръбички, той се пошегувал и казал, че ще му стигне и една, защото „не е порнозвезда“. Андрю се родил с рядката болест екстрофия на пикочния мехур, която се среща на един от 20 милиона души. Хора с такова заболяване имат тестиси, но не и пенис.

Лекарите опитвали да направят всевъзможни операции на Андрю, за да заместят половия орган, но без успех. Така се стигнало до 2012 година, когато той опитал да се самоубие. След като го спасили и дошъл на себе си, решил, че ще продължи да се бори и така стигнал до доктор Ралф.

Сега Андрю планира да работи в благотворителна организация и да помага на хора, които искат да се самоубият.

„Просто съм щастлив да си върна живота. Много ми дойде и от това, което преживях – натискът на обществото, на което трябва да отговаряте. Всички си мислят само за това как ще правя първия си секс в живота, но става въпрос за съвсем друго – за взаимоотношенията и живота като цяло“, признава Андрю.You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Любопитно
Защо статуите от древността са с малки пениси?

Известната статуя на Давид е символ на съвършеното мъжко тяло. С изключение на една малка подробност – пенисът. Но тази...

Затвори