Кое бе най-популярното порно през 2017г.

Тази публикация има 0 коментара

Наскоро Pornhub публикува годишната си статистика относно зрителните навици на своите потребители. В нея става ясно, че около 81 милиона са средно дневните посетители, като продължителността на интереса е средно около 9 минути и 56 секунди. Също така става ясно, че потребителите са качили близо 4 000 000 видеоклипа, което всъщност би отнело близо 68 години непрекъснато гледане, за да успеете да ги превъртите всички. Това наистина си е доста порно!

Най-популярната ключова дума търсена през 2017г. е Лесбийка, което се наблюдава като тенденция през последните три години. Питате се защо е така? Като начало може да се обобщи, че гледането на две жени правещи секс е фантазия както н мъжете, така и на жените. Проучванията установяват, че хетеросексуалните мъже, тенденциозно мастурбират, когато гледат порно филми включващи две жени разменящи си сексуални ласки. Въпреки това лесбийското порно не е популярно само сред мъжете. Статистиката показва, че това е изключително срещана фантазия и при много жени. Това може да се дължи на факта, че жените са по-сексуално настроени от мъжете в частност. В същата статистика се посочва, че жените, които гледат лесбийска порнография, също така проявяват и интерес към гей порното. Към него се обръща и внимание от известен процент хетеросексуални мъже. Въпреки това лесбийската порнография води значително по брой преглеждания в сравнение с гей порното.Това може би се дължи на факта, че жените сами по себе си предразполагат към възбуда и нежност и двата пола.

Втория най-популярен жанр е така наречения Hentai.Това е жанр в порното, който е подгрупа на японското порно в жанровете манга анимация съдържащи открити сексуални сцени между героите и доста цветно изразени анимирани сексуални действия. Не малко хора се питат защо една анимация би се наредила сред реалното порно? Отговора е съвсем прост и той се крие в това, че анимацията предлага на зрителя реализирани фантазии, които в реалното порно са неизпълними. Алтернативно погледнато, това е един вид бягство от реалността по време на забавление.

Третия по популярност жанр за 2017г. е жанра MILF. Защо този жанр е толкова търсен сред мъжете в световен мащаб? Според проведеното изследване, повечето хетеросексуални мъже са привлечени подсъзнателно от силни, власти, уверени и сексуално активни жени.

Като цяло 26% от посетителите на Pornhub през 2017г. са били жени. Това е същия процент както и за предходната година. Не е изненадващо, че жените в статистиката са по-малко на брой.Трябва да се отбележи и факта, че при други социални проучвания жените, които споделят, че проявяват интерес към порното, са сравнително по-малко от мъжете. Някои статистици са на мнение, че от това не може да се направи генерален извод поради неравнопоставенността на половете, а именно, че повечето порно филми са правени от мъже за мъже, именно от там и броя на жените може драстично да бъде занижен. Трябва да се има предвид, че мъжките сексуални фантазии коренно се различават от тези на жените и обикновено са много по-простички за изпълнение.Това до известна степен обяснява и факта, че жените гледат повече лесбийско порно в сравнение с мъжете.You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Любопитно
Моногамията е различно понятие за всеки от нас – тя изисква точно дефиниране при всяка една двойка

Какво означава да си в моногамна връзка? Може би всеки от нас си е задавал този въпрос когато е срещал...

Затвори