Воденето на редовен полов живот, може да увеличи продуктивността на работното място

Тази публикация има 0 коментара

Сексът като цяло има потенциала да ни облагодетелства по много начини. Наравно с всички бенефити, които той ни носи, като включим физически и психически положителни настроения, не на последно място може да се отбележи, че ни прави много по-продуктивни на работното място. Да не говорим, че някои приемат секса като един вид превенция срещу сърдечно съдови заболявания. В допълнение трябва да знаем, че секса намалява значително стреса, увеличава чувството ни за светоусещане и смисъл в живота, и дори може да подобри нашата памет. В едно скорошно проучване се акцентира върху факта, че редовния сексуален живот може да ни направи много по-продуктивни на работното ни място или поне в дните, след които се имали полов контакт.

В друга статия става ясно се описва подробно проучване сред 150 женени двойки, които съобщават, че сексуалната им дейност има пряко отношение към състоянието на настроението и степента на ангажираност на вниманието на работното място. Това, което откриват изследователите е наистина интересно и то се състои във факта, че когато вечерно време правим секс с половинката си, ние сме много по-жизнерадостни и заредени с енергия на другия ден. Освен това всички съобщават, че на работното си място са свършили почти два пъти повече работа в сравнение с дните, когато са били депресирани или не са правили секс предишната вечер.

Също така трябва да се отбележи, че трудовия живот също има последици върху сексуалните ни контакти. Продуктивността и доброто финансово възнаграждение са в състояние да повишат настроението и от там сексуалното ни желание да нарасне. Сами може да направите връзката, че двете неща са взаимосвързани и зависими едно от друго. Когато хората са под стрес и напрежение на работното място, последното, за което мислят след като се приберат вкъщи е да предложат секс на половинката си. С други думи сексуалния живот се определя от работната продуктивност и обратното. Разбира се ако и двете дейности са в застой или изпаднали в някаква цикличност, то трябва да се знае, че първата крачка може да изисква определен период от време, за да си дойде всичко на мястото и да успеем да влезем в благоприятен ритъм на живот.You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Любопитно
Колко често жените получават оргазъм? Това може да зависи от начина, по който задавате въпроса си.

Някои проучвания касаещи получаването на оргазми при жените по време на нормален полов акт, дават наистина променливи и не категорични...

Затвори