Воденето на редовен полов живот, може да увеличи продуктивността на работното място

Тази публикация има 14 коментара

Сексът като цяло има потенциала да ни облагодетелства по много начини. Наравно с всички бенефити, които той ни носи, като включим физически и психически положителни настроения, не на последно място може да се отбележи, че ни прави много по-продуктивни на работното място.
Да не говорим, че някои приемат секса като един вид превенция срещу сърдечно съдови заболявания. В допълнение трябва да знаем, че намалява значително стреса, увеличава чувството ни за светоусещане и смисъл в живота, и дори може да подобри нашата памет. В едно скорошно проучване се акцентира върху факта, че редовния сексуален живот може да ни направи много по-продуктивни на работното ни място или поне в дните, след които се имали полов контакт.

В друга статия става ясно се описва подробно проучване сред 150 женени двойки, които съобщават, че сексуалната им дейност има пряко отношение към състоянието на настроението и степента на ангажираност на вниманието на работното място. Това, което откриват изследователите е наистина интересно и то се състои във факта, че когато вечерно време правим секс с половинката си, ние сме много по-жизнерадостни и заредени с енергия на другия ден. Освен това всички съобщават, че на работното си място са свършили почти два пъти повече работа в сравнение с дните, когато са били депресирани или не са правили секс предишната вечер.

Също така трябва да се отбележи, че трудовия живот също има последици върху сексуалните ни контакти. Продуктивността и доброто финансово възнаграждение са в състояние да повишат настроението и от там сексуалното ни желание да нарасне. Сами може да направите връзката, че двете неща са взаимосвързани и зависими едно от друго. Когато хората са под стрес и напрежение на работното място, последното, за което мислят след като се приберат вкъщи е да предложат секс на половинката си. С други думи сексуалния живот се определя от работната продуктивност и обратното. Разбира се ако и двете дейности са в застой или изпаднали в някаква цикличност, то трябва да се знае, че първата крачка може да изисква определен период от време, за да си дойде всичко на мястото и да успеем да влезем в благоприятен ритъм на живот.You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

14 Коментара за "Воденето на редовен полов живот, може да увеличи продуктивността на работното място"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Chervenaroza
Потребител
Chervenaroza
7 дни 11 часа преди

Секс, ама да е продължителен. Колкото е по-силен оргазмът толкова си по-работлив след това 🙂

opiten
Потребител
opiten
7 дни 11 часа преди

И как си личат незадоволените жени сутрин на работа 😉

Маринела
Потребител
Маринела
7 дни 11 часа преди

И незадоволените мъже сутрин на път за работа

monsterbu
Автор
7 дни 11 часа преди

Те тия са по скоро неизтрезнелите 🙂

Мачоо
Потребител
Мачоо
7 дни 11 часа преди

„Също така трябва да се отбележи, че трудовия живот също има последици върху сексуалните ни контакти.“ – изкараш ли кинти веднага ти се отразява на сексуалните контакти ::)

Mirchev
Потребител
Mirchev
7 дни 11 часа преди

Мда, подаръче за жената и може да те „огрее“

Мачоо
Потребител
Мачоо
7 дни 11 часа преди

Това е сигурно! Ако не те огрее твоята то е пълно с такива дето го правят за подаръчета.

JPL
Потребител
JPL
7 дни 11 часа преди

Имам ли кинти и искам да чукам яко просто отивам и си плащам! Тогава мога да правя и получа това, което моята няма да ми даде.

Събота в бара, няколко ускита и задържащия спрей лонг райд винаги в джоба. Плащам си на свършване и чукам по час. Голяма далавера!

opiten
Потребител
opiten
7 дни 11 часа преди

Е баво! Ти голям тарикат излезе 🙂

JPL
Потребител
JPL
7 дни 11 часа преди

Ти пък … това си е стар трик. Ако си плащаш на рунд пръскаш 30 минути преди това и още няколко пъти непосредствено преди да започнеш.
Няма такова ебане човек и бая ги изпотяваш! Плащаш 80 кинта за услугата, а една опаковка ти е 30 лева и стига за няколко пъти.

Мачоо
Потребител
Мачоо
7 дни 11 часа преди

Хванал си му цаката;)

Vesi
Потребител
Vesi
7 дни 11 часа преди

Как мислите дали е добра идея да предложа този спрей на гаджето си?
Има някакъв проблем и винаги свършва бързо а аз увисвам 🙁

Chervenaroza
Потребител
Chervenaroza
7 дни 11 часа преди

Много ясно скъпа 😉 И трябва да те послуша ако не иска скоро той да увисне!

Peguru
Автор
7 дни 11 часа преди

90% от работата носи стрес. Ниско заплащане, скапани шефове или колеги, изнервени клиенти. И всичко това в продължение на поне 8 часа на ден и 40 на седмица.
Ако този стрес не бъде компенсиран то липсата на секс ще бледнее на фона на всички други негативни последици за вас.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Любопитно
Колко често жените получават оргазъм? Това може да зависи от начина, по който задавате въпроса си.

Някои проучвания касаещи получаването на оргазми при жените по време на нормален полов акт, дават наистина променливи и не категорични...

Затвори