Добавка за растеж на брада и мустаци

Тази публикация има 0 коментара

Първият по рода си Beard Stache (Беард Сташ) е хранителна добавка , специално разработена, за да поддържа здраво лицевото окосмяване. Beard Stache осигурява нужните хранителни вещества, помагащи на вашата брада и мустаци да растат по-бързо и по-силно от всякога. В допълнение към тези ползи …. може да сведе до минимум сърбежа под брадата ви чрез регулиране на омазняването на кожата.

С мощния хранителен състав, Beard Stache може да се приема ежедневно. Той включва важни за мъжете хранителни вещества, като витамин D3 и Цинк.

Приложение: Приема се като хранителна добавка от 1 до 3 капсули дневно.

Какви са ползите за брадата и мустаците
Бета каротинът (Витамин А) помага да се намали секрецията на мазнини и по този начин да се предотврати запушването на лицевите мастни жлези и натрупването на пърхот в брадата.

Витамин C може да подпомогне производството на колаген и да предпази мустаците или брадата от сухота.
Витамин Е подпомага циркулацията в организма, като доставя кислород и хранителни вещества в косменните фоликули и спомага за хубавия блясък на кожата, брадата и мустаците.
Често наричан „Витамините за коса“, витамини B са от съществено значение за растежа и качеството на косата. Beard Stache съдържа пълен комплект и по много от тях. Освен това Витамините B играят жизненоважна роля в производството на енергия.

Биотинът, известен също като витамин H, подпомага клетъчния растеж. Той е от съществено значение за здравата коса и по-високите количества, могат да помогнат и да предотвратят загубата на коса при някои мъже.

Предотвратяване загубата на коса
Цинкът може да предотврати загубата на коса и е от жизненоважно значение за здравето на имунната система. Недостигът на Цинк често е причина за много проблеми с косата и кожата, включително бавния растеж на косъма и окапването на косата, включително оредяване на брадата и мустаците.

Парааминобензоена киселина PABA може да предотврати появата на сиви косми и да възстанови вече посивелите до естествения им цвят, ако посивяването е в резултат на стрес или хранителен дефицит.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Повече в Продукти
Хангер система за уголемяване на пениса

Система хангер в комплект с тежести за уголемяване на пениса в дискретна торбичка. Хангер системата е един от най-старите и...

Затвори