Осем на всеки десет жени симулират оргазъм

Тази публикация има 0 коментара

Последни проучвания показват, че осем на всеки десет жени са симулирали оргазъм в даден етап на сексуалната си връзка. Дългогодишен анализ установява, че причините могат да достигнат до зашеметяващата цифра от 143, което е повече от всякакви очаквания. Оправданията са от най-различно естество, като се започне от скука в спалнята и ниско самочувствие и се стигне до малкия размер на пениса на техните партньори. Интересно е да се спомене, че когато говорим за симулация на оргазъм, често се включват и мъжете. Разбира се техния брой е много по-малък поради куп причини, но все пак се оказва, че това съвсем не са единични случаи. Разбира мъжката симулация минава много по-трудно и единствено когато жената е прекалено разсеяна за да не забележи липсата на семенна течност.

Има и интересна група от жени, които споделят, че симулират оргазъм, с цел да проверят или подобрят актьорските си умения в спалнята. Същите разкриват, че когато партньора им не забележи този факт, те придобиват по-високо самочувствие и самооценка за способностите си на актриси. Може да прозвучи странно, но някои изпитват по-голяма наслада от това в сравнение с истинския оргазъм.

Изследване проведено в Университета в Канзас, базирано на сексуалните навици на 1600 двойки разглежда истината, която се крие зад симулирането на връхна точка при полов контакт.
Водещата причина се оказва стреса, преумората и липсата на желание за секс. С цел единият от партньорите да не бъде засегнат в сексуално отношение, се стига именно да симулиране на оргазъм. Много представителки на нежния пол се притесняват, от формата на тялото си и не се чувстват достатъчно уверени в себе си, което пък от своя страна им пречи да се отпуснат достатъчно в леглото. Това води до прекалено дълъг полов акт, като в даден момент решават да го прекратят непосредствено след еякулацията на партньора си чрез симулация. За избягването на неудобни въпроси в случая това се оказва напълно работеща формула. Лошата новина, е че симулацията не е решение на проблема.

Други посочват прекомерната употреба на алкохол или наркотични вещества, което им пречи да достигнат до финала. Не рядко се случва и при мъжете, които правят секс твърде дълго време. Именно, за да не наранят емоционално своята партньорка, те просто симулират еякулация. За това със сигурност се иска определено умение за отвличане на вниманието, но се оказва, че не малко мъже прибягват до този трик когато е необходимо.

Интересен е факта, че жени, които имат полови контакти с мъже, чиито пениси не са достатъчно големи, за да ги задоволят прибягват до тази практика доста често. Много жени твърдят, че са важни чувствата, но всъщност физиката в случая си казва думата. Друга причина може да се окаже сексуалната дисфункция, която засяга не само мъжете, но и нежния пол. Не се изключват и брачните проблеми и секса по задължение. Тогава почти винаги е налице симулация в спалнята.

Както казахме причините провокиращи симулиране на оргазъм наброяват 143. В тази статия се опитахме да засегнем само някои от основните и най-често срещани. В случай, че някой открие симптомите у себе си, може би е време да се замисли над решението на проблема или в противен случай да изживее остатъка от сексуалния си живот в заблуда и симулация.You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Повече в Полезно
Удоволствието от секса се засилва с възрастта

Скорошно проучване установи коя е най-активната възраст, при която жените изпитват максимално удоволствие от секса. Когато става въпрос за това,...

Затвори