Удоволствието от секса се засилва с възрастта

Тази публикация има 0 коментара

Скорошно проучване установи коя е най-активната възраст, при която жените изпитват максимално удоволствие от секса. Когато става въпрос за това, много хора си мислят, че двадесетте години са пика на сексуалното удоволствие и върхът на оргазмите. Оказва се обаче, че съвсем не е вярно, особено когато говорим за оргазми. В проучването са били включени 2600 жени, разделени на три групи. Първата под 23 годишни, втората група между 23 и 36 години, а третата е включвала дами над 36 г.

Дамите попадащи в третата група, имали по-редки полови контакти, но за сметка на това оргазмите им били изключително удовлетворяващи и силни. Голяма част от тях отдават този факт на увереността и самочувствието, което те са придобили с годините. На второ място идва опита, който имат в леглото и на трето място споделят, че с времето се научили да изпитват истинско сексуално удоволствие от действията си и действията на техния партньор.

Най-малката възрастова група се отличава с факта, че притежава много повече сексуални контакти, но неопитността ги възпрепятства да се отпуснат истински в леглото. Обикновено представителките на нежния пол под 23 годишна възраст изпитват определени притеснения когато правят секс и макар да се опитват да експериментират, все пак не успяват да изпитат пълна наслада.

Не се подминава и факта, че жените между 30 и 40 годишна възраст правят секс с постоянен партньор, което ги кара да нямат абсолютно никакви задръжки в леглото. Самият факт, че познават човека до себе си, прави любовното изживяване толкова отпускащо и разкрепостено. Тук не се пропуска и факта, че в тази категория попадат жените способни да изпитват и мултиоргазъм. В крайна сметка се стига до извода, че за не малко жени истински задоволяващия секс настъпва именно след като са навършили 35 годишна възраст, а други смятат, че дори и на четиридесет, сексуалния живот съвсем не е приключил.You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Сексът може да предизвика депресия и негативни емоции

Сексът не ни прави по-щастливи - вместо това може да предизвика депресии, нещастие и негативни емоции. Според съвсем ново проучване...

Затвори