Секс с майка и дъщеря и още.. 10-те мъжки секс фантазии

Тази публикация има 0 коментара

Известно е, че мъжките и женските сексуални фантазии се различават. Мъжете обикновено фантазират за секс с множество партньори, теми на господство и подчинение. За да ви демонстрираме няколко доказателства за това, ще ви представим списък с десетте най-чести сексуални фантазии според различни проучвания. Ще забележите, че фантазиите на мъжете често включват опитване на нови неща, разчупване на социални табута, комбинацията между секс и другите неща от ежедневието им: любов, футбол, храна и разбира се Междузвезни войни!

10. Когато я погледнат в очите и тя да им каже: „Да го направим тук и още сега!“

9. Да правят секс с майката и дъщерята едновременно.

8. Екзотична вечеря и музика, след това да се отправят към спалнята в дълга любовна игра. Това може да включва хранене в леглото с плодове и сметана. Следва секс във всички възможни пози.

7. Аз + моето гадже + нейната най-добра приятелка = на тройка.

6. Вечер на пълно задоволяване на на неговите желания. Включва: вечеря, приготвена специално за него, цял следобед гледане на футбол и пиене на бира с приятелите му, след което цяла нощ сексуални приключения.

5. Секс с учителка на възраст около 35-45 години. Това е една от най-честите фантазии на мъжете, да спят с привлекателна по-възрастна от тях жена.

4. Секс под душа, но с костюми. Примерно: полицай и затворничка или пациент и медицинска сестра. Фантазиите стигат и по-далеч, като персонажите включват Дарт Вейдър, Хан соло, Принцеса Лея и дори Чубака.

3. Пълен контрол от страна на партньорката. „Искам да прави с мен това, което пожелае!“

2. Да правят секс докато в стаята има публика, която ги гледа.


1.
Секс с две момичета едновременно. Те да бъдат доминиращите, а той да изпълнява това, което пожелаят.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz

Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE