Секс с майка и дъщеря и още.. 10-те мъжки секс фантазии

Тази публикация има 0 коментара

Известно е, че мъжките и женските сексуални фантазии се различават. Мъжете обикновено фантазират за секс с множество партньори, теми на господство и подчинение. За да ви демонстрираме няколко доказателства за това, ще ви представим списък с десетте най-чести сексуални фантазии според различни проучвания. Ще забележите, че фантазиите на мъжете често включват опитване на нови неща, разчупване на социални табута, комбинацията между секс и другите неща от ежедневието им: любов, футбол, храна и разбира се Междузвезни войни!

10. Когато я погледнат в очите и тя да им каже: „Да го направим тук и още сега!“

9. Да правят секс с майката и дъщерята едновременно.

8. Екзотична вечеря и музика, след това да се отправят към спалнята в дълга любовна игра. Това може да включва хранене в леглото с плодове и сметана. Следва секс във всички възможни пози.

7. Аз + моето гадже + нейната най-добра приятелка = на тройка.

6. Вечер на пълно задоволяване на на неговите желания. Включва: вечеря, приготвена специално за него, цял следобед гледане на футбол и пиене на бира с приятелите му, след което цяла нощ сексуални приключения.

5. Секс с учителка на възраст около 35-45 години. Това е една от най-честите фантазии на мъжете, да спят с привлекателна по-възрастна от тях жена.

4. Секс под душа, но с костюми. Примерно: полицай и затворничка или пациент и медицинска сестра. Фантазиите стигат и по-далеч, като персонажите включват Дарт Вейдър, Хан соло, Принцеса Лея и дори Чубака.

3. Пълен контрол от страна на партньорката. „Искам да прави с мен това, което пожелае!“

2. Да правят секс докато в стаята има публика, която ги гледа.


1.
Секс с две момичета едновременно. Те да бъдат доминиращите, а той да изпълнява това, което пожелаят.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Повече в Любопитно
Ето кои мъже могат да докарат всяка жена до незабравим оргазъм

Последни изследвания показват, че някои жени са развили до такава степен сетивата си, че могат още на пръв поглед да...

Затвори