Потребители на форум разкриват какви са причините за да изневерят

Тази публикация има 0 коментара

Не малко хора са ставали жертва на изневяра от страна на своята половинка. Причините за това са от най-различно естество. От обикновена скука или силна моментна възбуда, до рутина в половия живот. Във форум за споделяне на сексуалните проблеми бяха открити множество мнения на потребители, които са изневерили. Възрастта на участниците е от 17 до 52 години. По-младите юзъри споделят, че това се е дължало на неопитност във взаимоотношенията и несъзнаването на факта, че по този начин могат да наранят половинката си.

По-възрастните и опитни участници пишат, че с годините любовта и тръпката постепенно са изчезнали и секса се е превърнал в обикновена рутина, като в повечето случаи той дори е липсвал. Животът като съквартиранти в един момент е омръзнал, и е станал причината единият от партньорите да започне да кръшка.

Тридесет и пет годишен мъж споделя, че след 7 годишен брак и две деца, жена му просто го е приемала за вещ от интериора на жилището. Имало е дни, в които двамата дори не са си говорили. Идва и момента, в който той забелязва, че колежка от офиса му започва неприкрито да флиртува с него. След няколко седмици на подхвърлени погледи и сексуални намеци, двамата решават да си наемат хотелска стая и секса, който е последвал е бил неочаквано добър. Връзката им продължила близо година и половина, след което и двамата решават да прекратят взаимоотношенията си и да останат приятели и колеги.

Друга жена споделя, че мъжът й изобщо не й е обръщал внимание през последната година. Дори е намерила порно списания в гардероба му. Тя споделя, че не веднъж го е хващала да мастурбира след като е отказал да изпълни съпружеските си задължения. Разбира се не е издържала на напрежението и обидата, която й е нанесъл и е потърсила близост с общ семеен приятел.

Други участници споделят, че са били наранени от половинките си като ги хващали в изневяра. Въпреки опитите това да приключи, в крайна сметка се е стигнало до съответния поведенчески отговор, а именно намирането на любовник. Не малка част от жените изневеряват защото се чувстват емоционално и финансово задушени от своя партньор. Изхода за повечето от тях е като намерят отдушник на своите чувства в прегръдките на друг мъж, каращ ги да се чувстват независими и свободни от задължения.

Голяма част от изневерите стават на работното място между колеги работещи в продължение на години. Не са малко и случаите при които всичко се случва заради чисто сексуално незадоволяване или отблъскване.
Докато жените споделят, че остават недоволни от размера на пениса или егоистичното поведение на партньора им в леглото, то мъжете откриват половинките си за непревлекателни поради наднорменото им тегло или лошата хигиена.
Някои ще кажат, че причините са наистина неизброими, но истината, е че в основата на всичко се крие непълноценният сексуален живот.

Изследванията показват, че близо 60% от мъжете и 45% от жените редовно мамят своите половинки. Изводите оставяме на всички, които са прочели този текст.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Какво представлява женският супер оргазъм

Какво представлява супер оргазмът и как някои жени могат да достигнат до кулминация повече от 10 пъти по време на...

Затвори