Искате ли да правите отново секс с бившата си половинка?

Тази публикация има един коментар

Наскоро сте претърпели раздяла и не сте сигурни, че всичко трябва да приключи?

Последни проучвания показват, че 54% от разделените двойки, отново възобновяват взаимоотношенията си. Някои го правят заради неизживени моменти, други просто защото всичко е било въпрос на навик. 30% от от разделилите се партньори, опитват отново да се съберат, но техните опити остават безрезултатни. Обяснението, е че те отново допускат същите грешки и не влагат нови чувства и емоции.

Така или иначе, ако мислите, че нещата още не са приключили, а вие сте все още свободни, какво лошо има в това да се позабавлявате отново с бившата си?

Предлагаме Ви няколко съвета, ако искате да бъдете заедно въпреки раздялата си:

Възобновете тръпката от секса
Едно неотдавнашно проучване показва, че секса с бившата е много по-приятен и задоволяващ в сравнение с времето когато сте били двойка. Това от части се дължи на факта, че вече не се чувствате ангажирани към чувствата й, и всичко опира само до сексуално задоволяване на желанията.

Нови експерименти
Има нещо вярно в това, че никога не се опитваме да експериментираме докато сме във сериозна връзка. Ето един отличен повод да го направите. Може би винаги сте искали да правите анален секс, но това така и не се е случило? Предложете й деликатен и внимателен масаж с пръсти. Но не забравяйте, че е възможно и тя да е искала да се забавлява с вас по този начин. Това обикновено се среща при по-освободените от задръжки двойки и ако искате това от нея, то може би трябва да сте готов да й отвърнете със същото. Не е нужно да говорите прекалено много за това, може да го направите спонтанно без да го обсъждате твърде дълго. В момента, в който сте проникнали с пръст в нея, не забравяйте, че нещата могат да стигнат и по-далеч и тя да поиска нещо повече от вас.

Новите трикове на старото куче
Дали посредствения секс е била една от причините връзката ви да се разпадне? Дали според вас е имало неща, които сте искали да направите, но поради една или друга причина не сте посмели да обсъдите? Нашият съвет е да се оставите на желанието да експериментите и да опитвате неща, които само сте си мислили да направите. Опитайте нещо ново. Разгърнете фантазията си и се освободете от задръжките си. Правете го все едно сте с напълно непозната. вашия ентусиазъм може да възбуди нови желания у нея и да погледне на вас със съвсем различен поглед. Не забравяйте, че вече няма какво да губите. Прикриването на истинските ви желания в случай е напълно безсмислено.

Разпалете нов пламък
Така или иначе вече сте обратно в играта. Не скривайте нищо и не се опитвайте да бъдете резервирани към желанията си. Изпращайте си неприлични съобщение по път за работа или през целия ден. Ако искате да възобновите отношенията си, не забравяйте, че трябва да ви приеме кат нов партньор. защо да не бъдете малко романтичен, ако сте пропуснали това по време на връзката ви? Има безброй сценарии, които да изиграете. Възползвайте се от втория си шанс и се постарайте да покажете и другата си непозната за нея страна.

Забравете за това, че сте били срамежливи
Повече от 60% от жените споделят, че неудобството, което изпитват по време на секс се дължи на тялото им, което те не приемат за достатъчно секси. Това важи и за мажете, особено когато става дума за размера на мъжкото им достойнство. Това със сигурност е предизвиквало задръжки, които в последствие са оказали негативен ефект във взаимоотношенията им с партньора. Но нека бъдем реалисти. Вие се познавате достатъчно добре и самия факт, че отново сте в леглото е достатъчно показателен, че желаете да бъдете заедно. Не забравяйте да експериментирате. Купете си секси бельо или секс стимуланти. Това със сигурност ще разпали отново пламъка между вас. Забравете за задръжките и опитайте да преоткриете себе си. Обикновено новата визия, може да събуди и нова страст, а това от своя страна със сигурност би направило секса незабравим.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

1 Коментар за "Искате ли да правите отново секс с бившата си половинка?"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Scarface
Потребител
Scarface
10 месеца 21 дни преди

Да ровиш в боклука не е здравословно! Ако веднъж си решил, че повече нямаш работа с този човек е пълна тъпотия да правиш секс отново с него.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
7 виновника за липсата на сексуално желание в една връзка

Напоследък мислите за сексуалния си живот и установявате, че той не е такъв какъвто е бил преди време. Питате се...

Затвори