Ето кои мъже могат да докарат всяка жена до незабравим оргазъм

Тази публикация има 0 коментара

Последни изследвания показват, че някои жени са развили до такава степен сетивата си, че могат още на пръв поглед да преценят кой мъж може да ги доведе до свръх оргазъм.

Изследователи от Университета в Олбъни са направили експеримент с участието на хетеросексуални жени, като установяват какви са критериите, по които представителките на нежния пол изпитват истинска наслада от секса и стигат до оргазъм винаги при полов контакт.

Сред критериите, които мъжете трябвало да покрият били доходи, личностно поведение, маниери, отношение към нежния пол, чувство за хумор, външен вид и не на последно място размера на мъжкото достойнство.
Проучването установява, че жените са по-склонни да стигнат до кулминация с партньор, който е заможен и уверен в поведението си.
Интензивността на оргазмите също така се влияе от добре изглеждащото мъжко тяло и уменията в леглото. Дамите, приемащи своите половинки за привлекателни, са изпитвали два поти повече оргазми в сравнение, с тези, които правят секс по задължение.
Оказва се, че добре сложените и по-надарени мъже са в състояние да накарат половинката си да свърши много по-бързо само благодарение на външния си вид и на надареността си. Не малко жени обръщат внимание на мъжкото чувство за хумор.

Доказано, е че женският смях отключва хормона на щастието и е причина за тяхното настроение, като предразполага към по-голямо удоволствие от акта. Интензивността на оргазма се свързва пряко с това, до колко нежния пол е привлечен от мъжа до себе си и колко често правят секс през седмицата. Оказва се, че колкото повече сексуални контакти са имали, толкова повече тяхното желание за секс се увеличава.

Сексуалното удоволствие е свързано и със старанието, полагано от мъжа, за да изглежда добре. Това включва отлична хигиена, посещаване на фитнес или спортни зали. Статистиката сочи, че дамите приемат добре сложените мъже за по-обаятелни и уверени в способностите си, което от своя страна ги кара да се чувстват подвластни на мъжката физика и поведение.

Интересна е и статистиката, че колкото по-заможен е един мъж, толкова чувството му за хумор е по-голямо, а шегите доста по-оригинални и забавни. Това от своя страна предразполага жените да вземат бързо и спонтанно решение и да се хвърлят в сексуална авантюра. Очевидно и еволюцията играе своята роля. Жените виждат в своя партньор закрилник и индивид способен да създаде здраво поколение, за което да се грижи в последствие.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Любопитно
Най-тайните мъжки секс фантазии

Какво иска един мъж в леглото? Петте сексуални фантазии, които той никога няма да сподели От секс с по-възрастна жена,...

Затвори