Секс игри, които всяка двойка трябва да опита

Тази публикация има 0 коментара

Едно от най-разпространените оплаквания на повечето двойки, с дългосрочна връзка е, че в един момент се отдават на рутината и спират да се забавляват истински. Това включва липса на предварителна любовна игра, липса на флиртове, забавления в спалнята, а когато се стигне до там, нещата приключват просто с един обикновен бърз секс.
Повечето от тях са на мнение, че когато флирта и сексуалните закачки бъдат върнати отново в играта, нещата си идват на мястото. Това се оказва от решаващо значение за запазване на връзката и тръпката между партньорите.

Предлагаме Ви пет сексуални игри, които да опитате без да се налага да полагате особени усилия

1. Почукайте преди да влезете
Това е лесна ролева игра, в която единият от участниците изненадващо почуква на вратата на спалнята. Можете да се преоблечете като градинар или водопроводчик, а тя от своя страна като медицинска сестра или палава камериерка. Важното е партньора отсреща да остане изненадан. Тази палава игра ще отключи фантазиите Ви и ще ви даде незабравима вечер изпълнена с много положителни емоции.

2. Изпълнете фантазиите си
Интересна е играта с изпълняването на сексуални фантазии. За целта всеки от вас може да напише три сексуални желания и да ги постави в стъклена купа. Подгответе обстановката предварително. Запалете свещи и си пуснете приятна музика. След това всеки може да изтегли листчето, на което е написано желанието на неговия партньор. Предварителната нагласа и очакването, ще направят нещата наистина доста възбуждащи, а сексуалното изпълнение незабравимо.

3. Игра на бутилка
Това е стара и доста известна игра. Разликата е обаче, че сега ще Ви предложим една нейна интересна разновидност. Намажете с достатъчно количество лубрикант корема на партньорката си. Поставете стъклена бутилка и я завъртете. Мястото към което спре отвора на бутилката, Вие трябва да целувате, докато вашата половинка не пожелае нещо друго.

4. Изненадващо удоволствие
Направете го спонтанно без предупреждение. Удоволствието в случая се крие в момента на изненадата. Можете да го направите със страстна целувка или директно насочване към ерогенните зони на партньора. Тук обаче трябва да бъдете особено внимателни и да прецените правилно обстановката. Уверете се, че и двамата сте в настроение за сексуално забавление. По този начин ще си спестите евентуално отхвърляне и съпътстващото го разочарование. В случай, че и двамата сте на сексуална вълна, тази изненада неминуемо ще прерастне в бурен и страстен секс.

5. Игра на зарове
В секс магазините се предлагат зарчета, на които върху всяка страна е изобразена различна секс поза. Сами се досещате какво следва. Налейте си питие и си създайте приятна и спокойна атмосфера. Хвърлете заровете и изпълнявайте всяка поза, която ви се падне. Уверяваме Ви, че това наистина ще възбуди фантазиите, а тръпката от новите експерименти ще ви накара да се позабавлявате приятно.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Какво се случва с пениса Ви когато остарявате.

Напредването на възрастта влияе на размера му и води до редица други неприятни ефекти. Понякога възрастта е жестока. Вярно, е...

Затвори