Накарайте я да свърши след релаксираща вана

Тази публикация има 0 коментара

Съществуват гарантирани практики, които да доведат една жена до оргазъм. Повечето обожават секса, но за съжаление не всички съумяват да достигнат кулминацията си. Това зависи не само от партньора, но и от предразположението им преди това.
Предлагаме Ви шест техники, които да допринесат за нейното удоволствие и да я накарат да стигне до връхната си точка.

1. Открийте времето на нейната възбуда
Доказано, е че през различните часове на деня, представителките на нежния пол имат различни хормонални нива, определящи желанието за секс. Обикновено в сутрешните и вечерните часове са по-изразени. Опитайте се да разговаряте на тази тема и да вземете под внимание желанията й. Експериментирайте с различни пози и стимулации по всяко време когато сте свободни. Така най-добре ще добиете представа кога е най-възбудена и предразположена за секс. Обикновено най-подходящото време за този вид експерименти се оказват почивните дни. Тогава имате абсолютен шанс да експериментирате с всичко, което пожелаете.

2. Съсредоточете се моля
Много дами не достигат до своя оргазъм, просто защото не получават достатъчно стимулация в зоната на клитора. Обикновено това е приоритет на мъжа, но по време на полов акт жените имат достатъчно добра възможност за допълнителна стимулация. Всеки знае, че колкото по-дълго продължава всичко, толкова нейните шансове да свърши се увеличават.

3. Вземете релаксираща вана
Натоварени от ежедневния стрес и задълженията след работа, нашите половинки нямат време да се отпуснат. Специалистите съветват, винаги когато имате възможност да вземете топла вана с ароматни соли. Това ще отпусне тялото и ще Ви освободи от напрежението натрупано през деня. Доказано, е че не малко жени след този вид релаксация достигат до оргазъм два пъти по-бързо в сравнение с тези, подложени на непрекъснат стрес.

4. Не прекалявайте
Много представителки на нежния пол се чувстват склонни да правят секс след употреба на алкохол. Напълно е разбираемо, защото той влияе на нервната система. Има един факт обаче, който много хора не знаят и той е, че прекомерната употреба, може да доведе до притъпяване на сетивата. Съвета на експертите е да не пиете повече от една или две чаши вино преди да се хвърлите в леглото.

5. Подхранете фантазиите й
Друг изненадващ метод за релаксация се оказва стимулирането на фантазиите й и предизвикването на смях. Това създава химични процеси в мозъка на жената, които я предразполагат към желание за секс и със сигурност ще улеснят достигането й до оргазъм.
Усещането за добро настроение у партньора би накарало всяка една да пожелае да прави секс, а повишеното й настроение може да ви изненада наистина приятно.

6. Използвайте храна за подобряване на настроението й
Ако познавате добре партньорката си, то би трябвало да знаете кои храни й доставят истинска наслада. Всички знаем, че повечето обожават шоколад, ягоди и екзотични плодове. Следващия път когато сте решили да я изненадате, не влизайте в спалнята с празни ръце. Поднос с любимото й плато придружено с бутилка шампанско, почти винаги са гаранция за невероятна нощ изпълнена със силни емоции.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Повече в Любопитно
Може ли големият пенис да промени размера на влагалището

Секс митовете, на които трябва да спрете да вярвате Когато става въпрос за секс, се оказва, че повечето хора не...

Затвори