Хангер система за уголемяване на пениса

Тази публикация има 13 коментара


Система хангер в комплект с тежести за уголемяване на пениса в дискретна торбичка.
Хангер системата е един от най-старите и доказал се начин за увеличаване на дължината и дебелината на пениса, използван от мъжете.
Тя може да предизвика огромна промяна в живота, да предпази от импотентност и да направи ерекцията по-силна и продължителна.
Хангер системата, може да се използва самостоятелно или като помощно средство в програма от упражнения.

Този комплект включва кожен накрайник за закрепне към пениса, хромирани тежести с магнитно закрепване, каиш за обтягане и прикрепяне към единия крак, дискретна чантичка за съхранение и инструкция за употреба.

Любопитно за Хангинг метода за уголемяване

От незапомнени времена, много мъже, държащи и обръщащи внимание на на своя пенис, търсят начини и способи за неговото увеличаване. Един от най-старите известни методи е този за увеличаване чрез използване на тежести или така нареченият хангинг. Както Инд Садху, така и различни други племена намиращи се в централна и Северна Африка са използвали обработени малки камъни, които са захващали за пенисите си посредством кожени ремъци, като по този начин са успявали да прибавят в някои случаи до над 10 сантиметра към своето достойнство. Тази традиция се е спазвала и предавала от баща на син в продължение на поколения. Членове на индийското племе Мани Садху (Many Sadhus) например са достигнали увеличаване на размера с 14 сантиметра. Те открили също, че уголемяването на пениса чрез хангинг  по никакъв начин не вреди на функционалността при извършване на полов акт. Опровергава се дори твърдението, че
заради разтягането пенисът става по-тънък и немощен. Фактите доказват точно обратното. Наблюдава се не само удължаване, но и удебеляване на мъжкото достойнство.

Често срещани заблуди

Най-често срещаната заблуда е, че както при разтягането на парче гума, тя променя своята форма като се удължава, но за сметка на това и изтънява.
Когато това се приложи върху жива тъкан и се прави постоянно и продължително във времето, тогава резултатите могат да бъдат коренно различни. Всъщност тогава ще са налице не само удължаване, но и удебеляване на пениса.
Това е така защото при разтягане живата материя увеличава общия обем чрез генериране на нови клетки. С други думи чрез разтягането се променя и обема, който става значително по-голям от първоначалния и точно в това се крие ефективността на метода.

Пенис  хангинга е болезнен и опасен

Ако използвате неправилни тежести за увеличаване размера  разбира се, че тогава може да се стигне до неприятна болка или нараняване. Подходящата тежест и техника са в основата на метода използван от древни времена.
Балансираното закрепване на тежестите правят метода един от най-безопасните използвани някога. В това всъщност се крие и ефективността на целия процес. Използването на хагера може да предизвика определен дискомфорт в случаите, в които той се прилага неправилно или се търсят бързи резултати.
В повечето случаи страничните ефекти при уголемяването на пениса са продукт на необразованост или дезинформация.

Техниката е може би е най-старият метод. Съществуват данни, че египетските фараони са ги използвали в продължение на дни с цел да се постигнат желания ефект.

 

 

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

13 Коментара за "Хангер система за уголемяване на пениса"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Anonymous
Гост
Anonymous
6 години 10 месеца преди

Каква е цената на комплекта с трите тежести и колко тежат общо?

Anonymous
Гост
Anonymous
6 години 9 месеца преди

Има ли ефект?

Scarface
Потребител
Scarface
2 години 2 месеца преди

http://blogzdrave.com/forums/viewtopic.php?f=10&t=105
Според тази анкета има.

дино
Гост
дино
6 години 9 месеца преди

Ефект има но за да го усетиш ти трябват поне 2-3 тежести може и повече 100 грама са прекалено малко.

тралала
Гост
тралала
6 години 9 месеца преди

А как се слага за главичката или за основата ?

дино
Гост
дино
6 години 9 месеца преди

Поставя се в предната част зад главичката. Така силата на опън влияе върху целия пенис.

Арсо
Гост
Арсо
6 години 9 месеца преди

Решил съм да увелича малко дължината на пениса си. Смятам да започна с упражнения и успоредно с това да прилагам разпъване с тежести или с пенис екстендер. Та въпросът ми е кое от двете дава по добър резултат тежестите или екстеднера?

Ugli Dogg
Гост
Ugli Dogg
6 години 8 месеца преди

Моето мнение,че при разпъването с тежести може да се контролира напрежението като се знае точното им тегло. При екстендера и при ръчните упражнения за удължаване не се знае какво натоварване се прилага.
Освен това при тежестите може при носенето им в даден момент да се намаля или увеличава тежестта с отнемането и добавяне на грамажи.

Anonymous
Гост
Anonymous
6 години 8 месеца преди

Упражненията са страхотни. Доволен съм от тях защото за година добавих около сантиметър и половина! Основният им недостатък е че неможе да се следи прилаганата сила. Друг недостатък е умората на ръцете. Най продължителните ми упражнения са траели до един час, след това много дълго време усещам ръцете изморени.
Това е при положение, че тренирам и имам физически трениг. Хора без опит ще умалеят много побързо 🙁

Добро решение е кратки ръчни упражнения в комбинация с тежести или други устройства за уголемяване.
Имам известен опит с тежестите и смятам че са добър вариант.

Anonymous
Гост
Anonymous
6 години 8 месеца преди

С каква тежест трябва да започна и по колко време да я нося?

боби1
Гост
боби1
6 години 8 месеца преди

Чел съм, че по-добре да се поставя малка с ниско напрежение за дълго време,
отколкото да се поставя голяма тежест с високо напрежение за кратко.

Vee
Гост
Vee
2 години 7 месеца преди

Къде мога си ги поръчам?

Милан
Гост
Милан
1 година 9 месеца преди

Взех си системата за екстензия преди 4 месеца. Вече се наблюдават много добри резултати, но за съжаление само в дължина. Достигнах почти 3 сантиметра. Обиколката ми обаче е мръднала само половин сант.
Какво бъркам? Освен тежестите и приема на вимакс трябва ли да правя и нещо друго? Искам да уголемя и обиколката си.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Продукти
Про Екстендер – уред за уголемяване на пениса

Уред за уголемяване на пениса - Про Екстендер Характериски Технологична и качествена разработка на Про екстендер, един от най-използваните мъжки...

Затвори