Може ли големият пенис да промени размера на влагалището

Тази публикация има един коментар

Секс митовете, на които трябва да спрете да вярвате

Когато става въпрос за секс, се оказва, че повечето хора не са толкова добре информирани колкото си мислят. Те са склонни да вярват на слухове и митове, вместо да се доверят на фактите.
В тази статия ще се опитаме да развенчаем пет мита, които все още битуват в обществото.

1. Сексът променя влагалището
Много хора все още смятат, че количеството секс може да окаже влияние върху формата и размера на вагината. Специалистите обаче обясняват, че независимо колко голям е размера на партньора и колко вагината е била разширена по време на полов акт, тя винаги се свива и приема първоначалната си форма без да има трайно разтягане.

2. Голямото стъпало е признак за голям пенис
Много мъже ще останат разочаровани, но всички направени до момента проучвания сочат, че няма връзка между размера на ходилото и големината на пениса. Господата с по-големи „инструменти“ са в състояние да докарат половинката си много по-често до оргазъм, за разлика от тези с голям номер на обувката. По отношение на това, в последно време се наблюдава тенденцията мъжете все по-често да преувеличават за размера на своето достойнство, което за съжаление съвсем скоро бива разкривано от партньорката им.

3. Женската еякулация е фалшива
Макар и рядко, женската еякулация се наблюдава при почит 20% от дамите. Известно, е че жените след достатъчна стимулация са в състояние да отделят течност от влагалището си, което понякога е сравнимо с изригване на вулкан. За съжаление много от представителките на нежния пол никога не са изпитвали подобно усещане и това се дължи не само на тяхната физиология, а и на факта, че не са стимулирани достатъчно качествено по време на секс.

4. Обрязването засяга сексуалната функция на мъжа
Хирурзи и невролози официално заявяват, че обрязването не се отразява върху сексуалната функция и чувствителността на мъжкия полов орган. То няма отношение към сексуалното удоволствие на мъжа. Факт, който до скоро беше противоречив и силно оспорван.

5. Хименът се къса при първия полов акт
Женския химен е гаранция за девственост. Това обаче съвсем не е така. Тази тънка ципа е достатъчно еластична, за да издържи на леко напрежение. Без значение дали става въпрос за стимулация, полов акт или поставяне на тампон. Не е задължително тя да бъде разкъсана още при първия полов контакт.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

1 Коментар за "Може ли големият пенис да промени размера на влагалището"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Маринела
Потребител
Маринела
7 месеца 19 дни преди

Ако правиш секс непрекъснато с партньор с голям пенис може и да се случи

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Повече в Любопитно
Наистина ли мъжете притежават все по-големи пениси

Голям или малък-изследване разкрива, че в световен мащаб мъжете притежават все по-големи пениси Това е наистина една от най-добрите новини...

Затвори