Какво представлява женският супер оргазъм

Тази публикация има 0 коментара

Какво представлява супер оргазмът и как някои жени могат да достигнат до кулминация повече от 10 пъти по време на само един полов акт?


Всичко, което трябва да знаете е поместено в следващите редове.

Ново проучване показва, че има жени, които са способни да изпитват супер оргазъм по време на секс. Но какво всъщност представлява той и как представителките на нежния пол могат да го получат?

Обикновено в това число влизат едва 5% от жените. Това се дължи на специален център разположен в главния мозък, който има отношение към отделянето на половите хормони. Експертите смятат, че може да бъде провокирано чрез специфичен тренинг съчетаващ в себе си релаксация, йога или комбинация от двете. Тези, които са способни да изпитват оргазъм повече от веднъж е доказано, че имат по-мощен кръвен поток към половите си органи. Неотдавнашно проучване разкрива, че жените способни да изпитват супер оргазъм благодарение на три ключови фактора.
Тези получаващи еднократна кулминация обикновено имат ниски нива на алфа вълни, ограничаващи тяхното удоволствие от половия акт. Най-често до супер оргазъм представителките на нежния пол, достигат по време на мастурбация и това се обяснява от факта, че тогава са възможно най-съсредоточени и спокойни в това, което правят. Според изследователите важно условие за получаването на няколко последователни оргазми се крие в способността на мозъка да изключва външни негативни фактори, пречещи на жената да се отпусне по време на преживяването. Те съумяват да игнорират всичко, което ги заобикаля, а това им дава възможност да потънат в един неразбираем за повечето хора свят на удоволствието.

Проучвания показват, че мъжете притежаващи по-голям пенис също са в състояние да доставят супер оргазъм на своите партньорки. Разбира се това се дължи не само на размера, но и в способността на представителите на силния пол да познават женската психика и да успяват да се слеят изцяло вълните и подсъзнателните сигнали, които изпраща партньорката им. Именно това сливане е неразбрана материя от много двойки и е основната причина за некачествения и незадоволителен полов акт.

Известно, е че практикуването на тантрически секс също допринася до изпитването на супер оргазъм при жените. Чрез него двойките буквално се сливат в едно цяло и не мислят за нищо друго освен за насладата, която изпитват от секса. За съжаление много двойки не предполагат, че с малко практика, могат да преоткрият себе си и партньора до тях чрез малко отделено време за медитация и емоционална нагласа.В този случай дори не се споменава любовната игра, а се минава на едно по-висше ниво, което помага на двамата да преминат психологическата бариера, която е в основата на супер оргазма.

Специалистите в областта съветват двойките, които искат да усъвършенстват сексуалния си живот, да отделят повече време в разговори, общуване и медитация. За някои от нас това е почти невъзможно поради забързаното ежедневие, но веднъж преодолели бариерата помежду ни, ще сме в състояние без особени усилия да навлезем в непозната до сега материя, който ще ни донесе нови усещания в секса и преминаването на по-висше ниво.You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Повече в Секс
Ето как да избегнем непохватността и рутината в леглото

Понякога мълчанието и липсата на комуникация, могат да ви изиграят лоша шега. Все повече жени се оплакват, че партньорите им...

Затвори