Наистина ли мъжете притежават все по-големи пениси

Тази публикация има 0 коментара

Голям или малък-изследване разкрива, че в световен мащаб мъжете притежават все по-големи пениси

Това е наистина една от най-добрите новини за всички дами. Ново проучване на известна марка презервативи показва, че последното десетилетие, средния размер на мъжкия полов орган е нараснал с близо 2,5 сантиметра.

През 2015 година в изследване проведено от колежа Кингс са взели участие 15 521 мъже. Установява се, че средния размер на участниците е 14,2см. в еректирало състояние. Същите мъже са били помолени да участват в изследването и година по-късно. Учудващо е, но при повторното измерване, средния размер на пениса при ерекция е бил с близо 2,5 см по-голям.
В анонимна анкета, мъжете, които са успели да уголемят размера си съобщават, че са прибегнали до различни методи целящи именно постигането на резултат относно уголемяването на мъжкото им достойнство.

Изследователите се опитват да намесят и еволюционните промени, които настъпват, но за този кратък период от време това е на практика не логично. Възможно е и някои от участниците да са преувеличили, но в крайна сметка, се стига до извода, че в днешно време все повече мъже обръщат внимание на факта, че е напълно възможно да се повлияе на природата и да бъдат постигнати промени, за които до преди десетилетия са смятани за невъзможни.

Доказано, е че представителите на силния пол с по-голям размер, са в състояние да доставят и по-голямо удоволствие на своите половинки. Всеки е обръщал внимание на достойнството си в даден период от живота си. Въпроса е кой какво е бил готов да направи, за да промени това, с което природата го е “надарила“? Въпреки, че има противоречиви мнения за връзката между размера на пениса и женския оргазъм, все още битува статуквото, че колкото е по-голям, толкова е по-добре. Всичко по темата изхожда от логиката, че различните видове стимулация на вагината, могат да доведат до различни по интензивност оргазми. Доказано, че само по-надарените мъже са в състояние да стимулират всяка част от влагалището, клитора и срамните устни. Нещо, което с малък пенис е почти невъзможно да се случи. Практиката показва, че жените, които искат и предпочитат да получават вагинален оргазъм, винаги се насочват към по-надарени партньори. Може би това е и една от причината повечето мъже в последно време да се замислят над този въпрос.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Любопитно
Кои мъже са най-склонни да преувеличават размера на своя пенис

Разкритие: Държавите, в който мъжете са най-склонни да преувеличават за размера на мъжкото им достойнство. Проучване накара мъже от пет...

Затвори