Жена описва какво е да правиш секс с мъж с “бионичен“ пенис

Тази публикация има 4 коментара

Тя описва сексуалния си опит с мъж, който има имплант в члена си поради невъзможността да поддържа качествена ерекция

Жена споделя, за връзката си с 39 годишен партньор, страдащ от импотентност поради заболяване от диабет. Той бил толкова красив и забавен, че изобщо не се е притеснявала от факта, че има имплант в пениса. Също така разяснява четирите нива на ерекция, по време на полов акт, и как благодарение на вградената помпичка, той е бил в състояние да поддържа пениса си твърд в продължение на часове.

Този тип помпички или импланти, се използват при представителите на силния пол, страдащи от перманентна еректилна дисфункция. Уредът е притежава камери, имплантирани между кавернозните тела на пениса и чрез изпълването им с въздух или воден разтвор, мъжът е способен да получи ерекция толкова дълго, колкото е необходимо, за да задоволи половинката си.
Анонимната ни читателка споделя, че след като партньорът й направи определен брой напомвания, пенисът му е ставал толкова голям, че понякога едва го е поемала. Също така споменава, че на допир, членът му е бил напълно нормален, а по време на секс всичко е било съвсем естествено. Имало е и случаи в, които половият акт е бил наистина неописуем.

Тя добавя, че дори и когато достигал до еякулация, не се нуждаел от така нареченият рефрактерен период и можел да продължи половия акт без прекъсване.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

4 Коментара за "Жена описва какво е да правиш секс с мъж с “бионичен“ пенис"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Viktor
Гост
Viktor
1 година 10 месеца преди

Бихте ли ми обяснили малко по подробно за тези имплантанти? Как се поставят, колко струват и дали са безопасни?

Peguru
Автор
1 година 10 месеца преди

Вътрешната протеза за пенис е една от алтернативите за справяне с еректилната дисфункция. Тя може да е еластично или надуваема. Погледни тук: http://blogzdrave.com/?p=1941 . Има подробно описание какво представляват пенис протезите и как точно работят.
Искам да спомена както е и отбелязано, че това е доста крайна алтернатива и е подходяща единствено в случаи когато всички други възможности са изчерпани.

monsterbu
Автор
1 година 10 месеца преди

И според мен това е много крайно. Лично аз никога не бих се подложил на такава процедура.
Все пак поставянето се извършва с хирургична операция. Рискове винаги има.
Ако срещаш трудности с ерекцията първо се опитай да откриеш източника им, а след това начин за справяне. Ако си нов тук, отдели време и разгледай внимателно сайта. Използвай търсачката или форума (абонирай се за новите заглавия). Сигурен съм, че ще откриеш решението за себе си.

Viktor
Гост
Viktor
1 година 10 месеца преди

Благодаря ви момчета! Не очаквах, че ще получа толкова бързи отговори на въпросите ми. Преди дни открих това място и наистина в него има интересни неща. За съжаление нямам много свободно време да се ровя, но при първа възможност ще го направя. Видях и форума. Има цял раздел за уголемяване на пениса! Направо съм изумен. Още веднъж ви благодаря. 🙂

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса
Как да подобрим аромата на пениса си

Всеки мъж е доволен когато партньорката му желае да има интимна близост с него. Понякога обаче се случва неприятната миризма...

Затвори