Секс цяла нощ? – изкуството на оргазмения контрол

Тази публикация има 0 коментара

Секс цяла нощ? Или защо тантрическия секс може да доведе до най-добрите оргазми в живота ви

Оргазменият контрол включва не само контролиране на самата еякулация, но и целия процес, който я съпровожда.
Според почитателите на техниката на кантиране (старт и стоп) или по известна като техника за забавяне на акта, оргазмите са изключително мощни и интензивни в сравнение с обикновената еякулация.

Очевидно, е че притока на кръв се увеличава по време на полов акт и още повече ако той е по-продължителен от обикновено. Забавянето на еякулацията може да доведе до пренасищане на тъканите с кръв, а от там и до много по-силна ерекция. Всеки мъж е наясно, че когато ерекцията е максимално изразена, еякулацията е също толкова мощна. Ендингът се използва от много двойки, които искат да изпитат максимална наслада от секса и да получат възможно най-разтърсващ оргазъм. Този контрол се влияе изключително от енергийния баланс между партньорите и познанията, които имат за любовното изкуство. Някои предпочитат да прекъснат половия акт до няколко пъти преди да стигнат до финала. Това позволява на мъжете, страдащи от частична еректилна дисфункция да поддържат пениса си максимално еректирал за достатъчно дълго време.

Този вид секс е страхотен и за жените
Различни проучвания и статистики показват, че и много представителки на нежния пол прилагат метода старт и стоп преди да достигнат до своята връхна точка. Това обикновено се случва по време на мастурбация. Но когато става въпрос за контрол и неговото осъществяване, при всеки е различно. Някои предпочитат да достигнат точката преди оргазъм един два пъти, докато други умеят да се контролират с часове. Те описват чувството като неповторимо и разтърсващо. Някои жени споделят, че са им необходими до десет минути да се съвземат напълно след това, което са изпитали.

Много мъже прибягват до този метод, защото искат да се почувстват пълноценни партньори и да овладеят преждевременната еякулация. Някои го правят чрез мастурбация или секс тренажори, докато други прибягват до разнообразни методи за задържане. Един от най-разпространените методи за тези, които не успяват да овладеят техниката остават спрейовете за задържане (вижте нашето предложение тук). Други преминават през изпълнението на различни упражнения целящи да забавят еякулацията и да подобрят ерекцията. В крайна сметка всичко се оказва въпрос на личен избор с една и съща цел. Подобряване и удължаване на половия акт и изпитване на по-голямо удоволствие от секса.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Как да поддържаме интимната си прическа

Все повече представители на силния пол в днешно време обръщат внимание на интимната си прическа. Вече не се приема като...

Затвори