Пет неща, които мъжете отчаяно желаят в спалнята

Тази публикация има 0 коментара

Има редица сексуални желания, за които мъжете тайно мечтаят. Някои от тях са наистина стандартни и повечето ги получават без дори да говорят за това. Може би си мислите, че едно от тях е да правят анален секс, поради широката му популярност във филмите за възрастни? В повечето случаи това е така, но има и редица други съвсем простички желания, които искат да получат от своите половинки.

Сексуално желание №1
Искат партньорката им да направи първата крачка. Обикновено представителите на силния пол предприемат това действие, но понякога се притесняват от отказ и от факта, че ще бъдат отблъснати. Те наистина имат нужда понякога от леко доловим намек. Понякога едно докосване или похотлив поглед е напълно достатъчен.


Сексуално желание №2

Мъжете също имат нужда от комплименти. Обикновено битува схващането, че само жените се нуждаят от вербална подкрепа в леглото, но последни проучвания показват, че господата също желаят да получават комплимент по време на секс. Страстните целувки и заявяването на удоволствие от акта наистина може да го накара да придобие допълнителна увереност, че прави нещата както половинката му иска.

Сексуално желание №3
Да бъде тих когато стига до еякулация. В този момент, повечето мъже са твърде концентрирани върху кулминацията и не издават нито звук. Може би жените си мислят, че на тях не им е хубаво, но истината е, че те вътрешно крещят от екстаз. Някои просто го правят “мълчаливо“.

Сексуално желание №4
Иска пенисът му да има име. Повечето мъже се идентифицират чрез него. То трябва да е достойно за неговото самочувствие. По този начин в сексуалната игра, би се почувствал като истинска секс машина, а това ще подобри представянето му в леглото.

Сексуално желание №5
Желанието за стимулация на простатата е едно от нещата, за които мъжете обикновено не говорят. Винаги половинката може да вкара пръстите си в употреба, за да го стимулира. Ако се притеснявате, може да се използва презерватив или латексова ръкавица за изпълнението на този тип масаж. Стимулирането на простатата може да го доведе до изключително мощен оргазъм и е пълен мит, че желанието подсказва хомосексуални наклонности.You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Любопитно
Как нимфоманията може да повлияе на връзката ви

Секс експертите разкриват как прекаленото желание за секс може да съсипе една връзка и как силните сексуални пориви могат да...

Затвори