Как нимфоманията може да повлияе на връзката ви

Тази публикация има 0 коментара

Секс експертите разкриват как прекаленото желание за секс може да съсипе една връзка и как силните сексуални пориви могат да бъдат по-пристрастяващи дори и от наркотик.

Възходът на интернет и лесния достъп до порното, показва, че хората от все по-ранна възраст могат да се пристрастят към секса. Този вид зависимост все още не е диагностициран и обикновено е твърде субективен. Много експерти са на мнение, че страдащите от тези сексуални пориви, понякога изпитват непреодолимо желание за секс, което често води до изневяра. В не редки случаи, пристрастените към секса го правят по няколко пъти на ден, а през останалото време мислят основно за следващия им полов акт. Те просто могат да си стоят в заведението или вкъщи и да усещат внезапен порив, който да удовлетворят при първа възможност. Това може да се случи в обществена тоалетна или дори в съблекалнята на магазина за дрехи. При някои желанието може да продължи през целия им съзнателен живот.

Хората определени като сексуални наркомани, искат да правят секс с партньора си по няколко пъти на ден. Скорошно проучване показва, че мозъчната активност на пристрастените към секса е идентична с тази на пристрастените към наркотици. Това състояния, които трудно се осъзнават и контролират.

Жените страдащи от нимфомания обикновено се заклеймяват като леки, с хаотично поведение и правещи безразборен секс. Много от тях не говорят и не споделят за своите сексуални желания и действия, поради това експертите не разполагат с достатъчно информация, за да категоризират видът поведение.

Много хора в началото минават през така наречения период на отричане, преди сами да осъзнаят, че цялото им ежедневие е изпълнено с мисли и желание за полов контакт. Често в такива случаи нещата излизат извън контрол.

Всеки, който усеща, че има прекалено силно желание за секс или е пристрастен към него, и среща трудности във взаимоотношенията с партньора, може да потърси помощ от специалист.You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Любопитно
Не надценявайте своите възможности в леглото

Какво е най-лошото нещо, което един мъж може да направи в спалнята? Според последни проучвания се оказва, че това е...

Затвори