Не надценявайте своите възможности в леглото

Тази публикация има 0 коментара

Какво е най-лошото нещо, което един мъж може да направи в спалнята?
Според последни проучвания се оказва, че това е надценяването на собствените си възможности и високата самооценка за доброто представяне.

За много жени няма по-лошо нещо от това един мъж да се представя за повече от това, което е всъщност.
За дамите съществува едно общо схващане относно представителите на силния пол, обичащи да се хвалят със своите сексуални подвизи и то е, че повечето от тях са пълни неудачници в леглото.
Новият доклад озаглавен “Чувстват ли се жените по същия начин след оргазъм както мъжете“?, се основава на усещането за придобитото самочувствие след приключване на половия акт. Отговора е съвсем ясен и категоричен и показва, че нищо не може да съсипе удоволствието на една жена, повече от самохвалството на партньора й, след като я е довел до оргазъм. Според списание “The Sun“, много представители на силния пол смятат, че заслугата за удоволствието на техните партньорки се дължи изцяло на тях и не пропускат да се изтъкват като перфектните любовници.

Мъжете, неуверени в сексуалните си способности, са много по-склонни да преувеличават възможностите си и да придават по-висока стойност на сексуалната си активност.

Проведено проучване включващо 810 представители на силния пол, е имало за цел да наблюдава техните сексуални навици и самооценки, след като половинката им е достигнала своята кулминация. Оказва се, че, обсебените от своята мъжественост и с егоистичен подход към половия акт, са много по-склонни да завишат личното си мнение относно представянето в леглото. Проблема в случая се крие в егото, тласкащо ги към високото самочувствие. Това не рядко провокира хвалба непосредствено след акта, която е състояние да съсипе настроението на половинката им.

Проучването също разкрива каква е средната продължителност на половия акт и колко двойки са в състояние да изпитат оргазъм по едно и също време.

В друго изследване свързано с женските сексуални навици се засяга темата за нимфоманията и колко унищожителен ефект може да има върху взаимоотношенията между двама партньори, но за него ще ви разкажа в следващата статия.You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Любопитно
Наистина ли жените винаги се нуждаят от любовна игра?

Митовете относно секса са широко разпространени в нашето общество. Те се появяват поради факта, че някой частично представя общата информация...

Затвори