Най-добрите секс пози в тоалетната

Тази публикация има 5 коментара

Понякога страстите между двама партньори са толкова разгорещени, че те биха се възползвали от всяка една възможност и място да правят секс. Едно от често използваните места е именно тоалетната. С малко повече фантазия, можете да превърнете това стандартно помещение в място където можете да имате едно незабравимо преживяване за потушаване на бушуващата помежду ви страст. За пълноценното използване на една тоалетна можете да прочетете следните съвети и идеи.

Секс в обществената тоалетна на бара

Този вид обществени помещения обикновено не предлагат удобствата, които очаквате и повечето хора ги предпочитат за секс набързо или просто за импулсивно погасяване на страстите. Тези места не винаги са особено комфортни поради факта, че всеки един момент можете да бъдете хванати в крачка. Да не пропускаме момента, че ако сте в заведение, можете да бъдете помолени да го напуснете и в най-лошия случай задържани от охраната. Когато правите секс на подобно място наистина ходите по тънък лед, защото всеки един момент някой може да стане неволен свидетел на случващото се. Тези места обикновено се избират от току що запознали се двойки, които не искат да пропуснат своя момент за еднократно и бързо получаване на сексуално удоволствие.
Съвета на повечето хора практикували подобен вид сексуално преживяване е да бъдете максимално бързи. Без значение дали става въпрос за тоалетната на нощния клуб, в който се намирате, хотелско помещение или реструума на някой ресторант. Препоръката е да прескочите любовната игра и да преминете направо към същината на акта. Опитайте се да се уверите  че няма изгледи скоро някой да Ви притесни и се отдайте на сексуалната си страст, като не забравяте, че не сте у дома си и не разполагате с особено много време.

Сексът в обществена тоалетна и различните пози за практикуване
Има очевидни недостатъци в това да се прави секс в обществена тоалетна. На първо място не забравяйте, че не сте у дома си. Второ е необходимо да знаете, че тези помещения обикновено са мокри и хлъзгави, за което е необходимо да изберете стабилна поза, за да избегнете неудобна ситуация.

Секс върху тоалетната поза Танго
Ако заедно с партньора си сте решили да се възползвате от този вид секс, ви предлагаме една удобна и стабилна поза. Застанете с гръб към него и стъпете с единия си крак върху тоалетната чиния. В същото време за по-добра опора подпрете ръце към стената.Така той ще може да проникне във вас отзад и да се насладите безопасно на момента. Самата поза е не само удобна, но и предполага максимално стимулиране на Г-точката, което би ви доставило допълнително удоволствие от преживяването.

Секс върху мивката поза 1
За този вид изпълнение, трябва да се уверите, че мивката е достатъчно добре закрепена, за да издържи теглото Ви. След като седнете на ръба й, вие ще можете да обгърнете с крака кръста на партньора си. Тази поза напомня позата каубойка, но във вертикално положение. За по-голяма стабилност можете да го прегърнете през врата, а ако искате да се почувствате още по-комфортно, сложете хавлиена кърпа под дупето си.

Секс върху мивката поза 2
Можете просто да се обърнете с гръб към партньора си и да му позволите да проникне във вас отзад. Тази поза наподобява кучешката, но разположението на тялото ви е малко по-високо. Уверете се, че мивката е добре подсушена, за да не загубите опора и да не прекратите акта принудително. Съществува и вариант, при който мъжа се обляга, а жената коленичи пред него като му прави фелацио. Правилото с подсушаването важи с пълна сила и тук.You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

5 Коментара за "Най-добрите секс пози в тоалетната"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Маринела
Потребител
Маринела
11 месеца 2 дни преди

И там сме го правили. Естествено това не е от най-подходящите места, но е вълнуващо да се опита.

Galeto
Потребител
Galeto
11 месеца 2 дни преди

Опитвала съм на различни места, но не и в обществена тоалетна. Звучи ми доста мръсно!

monsterbu
Автор
11 месеца 2 дни преди

Ако си на няколко питиета и страстите забушуват едва ли ще ти пука къде ще е 🙂

Chervenaroza
Потребител
Chervenaroza
11 месеца 2 дни преди

Сексът в тоалетната на самолета е много рисков и неудобен. Първо, че тясно и второ че непрекъснато се някой иска да я ползва.

motorista
Потребител
motorista
11 месеца 1 ден преди

Чукали сме се и на много по-брутални места. Човек трябва да опита от всичко 😉

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Всичко, което трябва да знаете за аналните разширители (Бът плъг)

Поради различни културни стереотипи, много хетеросексуални мъже, не са особени привърженици или се колебаят да получат удоволствие от подобен тип....

Затвори