Как да правим секс на обществено място

Тази публикация има 0 коментара

Опитвали ли сте да го направите на публично място? Ето ви няколко идеи.

Едва ли има човек, на който да не му е минавало през главата за секс на публично място. Тръпката, че можете да бъдете хванати в крачка, съчетана със силната възбуда, правят този вид преживяване предпочитано от много двойки. Момичето ви изглежда толкова възбудено, а желанието толкова непреодолимо, че понякога задръжките могат да паднат във всеки един момент. В много държави сексът на публично място е строго забранен, а в някои от тях можете да се окажете дори в ареста или да си тръгнете със солидна глоба. Именно поради тази причина ви предлагаме няколко места, на които да правите секс без да си навлечете неприятности от властите.

Секс в кино салона
Това е сексуална фантазия, която много двойки успяват да реализират. В повечето случаи това не е особено трудно особено когато сте на последния ред и всички са съсредоточени върху киноекрана. Ако филма не е достатъчно интригуващ и се притеснявате, че някой може да ви забележи, то имате възможност да напуснете салона и да се отправите съвсем дискретно към тоалетната, в която можете да реализирате вашите сексуални фантазии. В не малко случаи нещата могат да приключат и с дискретна любовна игра, при която и двамата да получите оргазъм без да е на лице истинско сношение. Сексът по време на прожекция е наистина вълнуващо и незабравимо изживяване.

Секс в самолета
Вероятно на всеки, който е гледал „Вълкът от Уолстрийт“ му изкача сцената с оргията в самолета и ергенското парти. Това е една порно фантазия на много мъже и жени, включително и на тези, използващи редовно международни полети. Тук става дума за тоалетната в самолета. Обикновено тези места не са особено практични и понякога може да се стигне до комични ситуации ако самолета влезе в турболенция. Уверете се, че вратата е заключена, а вие сте заели стабилна поза. В противен случай всички могат да станат свидетели на похотливия акт, който сте предприели.

Секс по време на разходка
Планината е отлично място за разходка и релакс. Също така тя дава възможност за уединение сред природата, където да изпълните някои от секс фантазиите си. Винаги можете да се отклоните от тясната туристическа пътека и да се насладите един на друг. Има нещо наистина възбуждащо в този сексуален акт. Чувството за свобода обикновено е толкова възбуждащо, че повечето двойки се възползват от тази възможност когато тя им се отдаде.


Секс във водата

Дали ще е в някое планинско езеро, басейн или в морето, сексът във водата си остава едно от най-романтичните преживявания. Въпреки това, той има редица недостатъци. Обикновено половия акт в обществен басейн е крайно непрепоръчителен защото хлора във водата може да има доста негативни последици при жената. Удобството е, когато налице е твърда основа под краката и парапети, на които да се опрете. Сексът в планинското езеро или в морето обикновено остава предпочитан от много влюбени двойки. Все пак не трябва да се забравя, че във водата има различни микроорганизми, които да създадат проблеми и на двама ви. Тези, които са го опитвали, знаят, че това е едно преживяване, оставящо спомени за цял живот.

Секс в съблекалнята
Очевидно е, че тук не говорим за секс в някой малък и изискан бутик където има две съблекални и още толкова охранителни камери. За този вид секс се препоръчват по-големите магазини. Обикновено те разполагат със съвсем изолирани стаички удобни за практикуването на бърз и експлозивен секс. Рискът да ви хванат значително намалява поради факта, че охраната е заета с обикалянето на по-голям по площ обект и не може да се съсредоточи само на едно място. Да не забравяме и факта, че ако половинката ви иска да си купи нов бански или бельо, няма нищо съмнително ако влезете заедно с нея в затворената стаичка. Все пак ще искате да й дадете личното си мнение.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Най-добрите пет пози за тройка

Ако сте от късметлиите, които имат партньорка, нямаща нищо против да поканите още една дама в спалнята си, е необходимо...

Затвори