Най-добрите пет пози за тройка

Тази публикация има 5 коментара

Ако сте от късметлиите, които имат партньорка, нямаща нищо против да поканите още една дама в спалнята си, е необходимо да знаете какво да направите когато това се случи. Става ли въпрос за задоволяване на две жени едновременно трябва да разполагате с умения, изискващи повече старание и способност. Така че когато ви се отдаде възможност да изпитате това невероятно преживяване, се опитайте да овладеете тези пет най-разпространени пози.

1. Поза Дейзи
Какво представлява: Тази поза се изпълнява като едната жена заема кучешката поза, а другата застава в седнало положение на ръба на спалнята или фотьойла. Тя е изключително възбуждаща и може да се изпълнява както с две жени и един мъж, така и с двама мъже и една жена.

Защо е подходяща за вас: По време на изпълнението й, мъжете могат да контролират ритъма и дълбочината на проникване. При това положение те имат визуален достъп до самия акт, а допълнителното орално стимулиране на втората жена, може да увеличи сексуалното му удоволствие и чувството за контрол над ситуацията.

Защо е подходяща за нея: Чрез дълбочината на проникване, вие ще можете да стимулирате Г-точката й, а допълнителното стимулация чрез орален секс на втората партньорка би я накарало да изпита оргазъм различен от стандартния. Към това може да се добави допълнително проникване в ануса й от ваша страна, а тя свободно може да докосва клитора си, за да засили удоволствието от акта.

2. Поклащаща ябълка
Какво представлява: При тази поза Вие сте в легнало положение. Докато едната партньорка ви прави орален секс, другата е седнала върху лицето ви, а вие се стараете да я задоволите с език.

Защо е възбуждаща за вас: За повечето мъже това е една от най-предпочитаните пози когато участват в тройка. В този случай може да не е на лице реално проникване, но максималното натоварване на сетивата би довело до изключително силен оргазъм. Самата визуализация на половия акт кара мъжете да я превръщат в свой фаворит.

Защо е подходяща за нея: При това положение, жените имат възможност едновременно да дават и получават удоволствие от акта. Те получават свободен достъп до ерогенните си зони без да са ограничени по някакъв начин. Позата е предпочитана от тях, защото при нейното изпълнение, могат да бъдат както в подчинено, така и в доминантно положение.

3. G-Spot Jiggy
Какво представлява: За изпълнението на тази поза е необходима едната жена да застане на колене, а другата да мине под нея. Вашата позиция е отзад, като при изпълнението на кучешката.

Защо е възбуждаща за вас: По този начин ще получите всички възможни сетивни усещания. Докато прониквате в едната партньорка, другата може да целува основата на пениса ви, тестисите и перинеума. Ако сте достатъчно разкрепостени, жената отдолу може да стимулира ануса ви с пръсти или език.

Защо е подходяща за нея: Жената получава едновременно орално и вагинално стимулиране. Не рядко се срещат ситуации, при които и двете жени изпитват оргазъм по едно и също време благодарение на различната комбинация от усещания включващи едновременно влагалището, клитора и ануса.

4. Двойно проникване
Какво представлява: Вероятно сте попадали на тази поза стотици пъти ако сте гледали филми за възрастни. При нея жената получава едновременно проникване в ануса и вагината. Разбира се по време на акта могат да се сменят и различни пози като жената редува орален, вагинален и анален секс.

Защо е възбуждащо за вас: Различни проучвания показват, че много мъже имат подобни фантазии. Това е свързано с желанието на доминантност и едновременно с това задоволяване на партньорката. Когато двамата мъже проникнат едновременно, пенисите им допълнително се стимулират чрез фрикциите, което води до много по-интензивен оргазъм. Тъй като разглеждаме варианта на тройка с участието на две жени, едната от тях може да играе ролята на втория мъж, като за целта използва гащи с изкуствен пенис.

Защо е подходяща за нея: Много жени намират аналното проникване за изключително по-възбуждащо. Самия полов акт дава възможност за едновременно стимулиране на всички най-сензитивни зони и точки. Повечето дами практикували двойно проникване споделят, че изпитаният оргазъм е бил един от възможно най-интензивните и продължителни в сексуалната им практика.

5. Поза непрекъсната верижка
Какво представлява: Това е поза при която една от жените използва пенис колан. Тя може да прониква както в мъжа, така и в жената. Обикновено е поза, която се практикува основно от двойки, без сексуални задръжки и отворени към експериментални изживявания.

Защо е възбуждащо за вас: Това е поза при, която е налице анално проникване чрез пенис колан от страна на жената. По този начин тя стимулира мъжката простата или така наречената П-точка. Простатната жлеза е изградена от същите сетивни клетки както Г-точката при жената. Мъжете, които са изпитвали подобен оргазъм споделят, че няма нищо общо със стандартната кулминация.

Защо е подходяща за нея: Използването на пенис колан от жените им дава възможност да контролират половия акт. Това е така нареченото контролирано проникване. Чрез него те не се притесняват от преждевременната еякулациуя на мъжа ако е налице такава. Често към тези колани има и вградени вибратори, което ги прави една от най-предпочитаните женски секс играчки.You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

5 Коментара за "Най-добрите пет пози за тройка"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Маринела
Потребител
Маринела
10 месеца 14 дни преди

За разнообразие може, но си подбирайте добре третия участник, че да няма неприятни последици за здравето после.

Svetlana89
Потребител
Svetlana89
10 месеца 14 дни преди

Опитвала съм с приятелка и гаджето й. Бих повторила 🙂

opiten
Потребител
opiten
10 месеца 13 дни преди

Поклащаща ябълка най-ми допада. Ще я тествам някой път

Chervenaroza
Потребител
Chervenaroza
10 месеца 13 дни преди

С тройките трябва да се внимава. Да няма разбити сърца след това 😉

Lora
Потребител
Lora
10 месеца 13 дни преди

Тя една колежка така си смени гаджето. Предложил да й направят тройка с негов приятел и на нея й харесало. Оказал се по-надарен. Та така се случва понякога при експериментите 🙂

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Сексът при мъжа по време и след 30-те.

Когато един мъж навърши тридесет години, не рядко се чувства малко обезсърчен от някои фактори. На тази възраст повечето мъже...

Затвори