Сексът при мъжа по време и след 30-те.

Тази публикация има 0 коментара

Когато един мъж навърши тридесет години, не рядко се чувства малко обезсърчен от някои фактори. На тази възраст повечето мъже вече са осъзнали себе си и са намерили своя път в живота. Приключили са с пиянските си ексцесии по време на студентските години, сложили са край с безразборния и случаен секс и са започнали да обръщат повече внимание на същинските неща.
Влюбването на тази възраст в една жена може да ви накара да преосмислите поведението си. За този период вече сте се научили тънкостите на любовната игра и със сигурност сте придобили опит, който ви кара да изпитвате пълно удоволствие от секса. Това е периода през който в живота на мъжа настъпват някои основни промени, които в повечето случаи са положителни. Мъжете след тридесет са готови да влязат в наистина сериозни взаимоотношения. Може би сте приключили с мачовското поведение и вече сте достатъчно узрели за една истинска връзка. Това до известна степен се дължи на факта, че имате необходимост да обърнете повече внимание на партньорката си, отколкото на себе си.

Ето и някои аспекти, в които вашият сексуален живот може да бъде променен:

1. Нивата на някои хормони започват да намаляват
Медицината доказва, че пикът на хормоналните нива при мъжа са когато той навърши 18 години. След тази възраст с всяка една година те започват постепенно да намаляват. Когато тестостерона в мъжкото тяло започне да намалява стойностите си, мъжа става значително по-спокоен. Това го кара приключи с първосигналното си мислене относно секса и да обърне повече внимание на жената до него.

2. Отделяте по-голямо внимание на детайлите
До тридесет годишна възраст вероятно сте натрупали достатъчно сексуален опит, за да знаете какво точно харесва една жена. Дори и да сте привърженик на моногамието, вече сте осъзнат индивид и можете да общувате с една жена дори без разговор. Без значение дали опита ви е бил добър или лош, сте научили своите уроци. Когато сте в леглото можете да разчетете нейните невербални знаци и да й доставите удоволствието, което ще я накара да стигне до оргазъм.

3. Придобили сте повече търпение
Средната възраст за сключване на брак е около 29 годишна възраст, но дори и да не сте стигнали до олтара, вероятно знаете какво искате от една връзка. На по-млада възраст когато е става въпрос за взаимоотношения, повечето мъже визират основно секса. Някои дори не желаят да опознават партньорката си. Единственото от което се интересуват е как да я вкарат в леглото. След навършването на своята тридесет годишнина, мъжът се учи на търпение, което със сигурност се превръща в негов добродетел в женските очи. Това води до липса на прибързаност, намаляване на темпото и до по-качествени сексуални преживявания.

4. Обръщате повече внимание на моментите след акта
До една определена възраст повечето двойки след секс дори не комуникират. Това важи особено са случайните контакти, които понякога дори и не оставят спомен на емоционално ниво. С времето и натрупания опит мъжете се отегчават от това и въпреки, че една част от тях се обръщат на другата страна и заспиват, повечето отдават голямо значение на прегръдките и разговорите със своята половинка. Сближаването по този начин прави двойката наистина сплотена, а сексуалния живот се превръща в едно изключително приятно преживяване.

5. Ставате по-добър в любовната игра
Ако до момента не сте осъзнали колко важна е любовната игра преди секс, то може би вашите бивши завоевания са го забелязали и за това вече не сте в тяхната листа. В една определена възраст мъжете разбират колко важно е предразположението на една жена преди същинския полов акт. След тридесетата година мъжете не само обръщат повече внимание на удоволствието, което доставят на партньорката си, но влагат и целия си арсенал от умения в изкуството на оралния секс.

6. Живота ви вече не е само секс
Това е неоспорим факт. Или поне не мислите за него толкова често, колкото преди. Мъжете след 30 годишна възраст мислят за своята кариера, съпруга и деца. За грижите по дома и отговорностите, които са поели. Сексът в този случай остава на заден план. Може да създаде и известна дистанция във взаимоотношенията между партньорите. Някой би си помислил, че това е фатално, но статистиките показват, че секса при такъв тип двойки е много по-вълнуващ и пълноценен именно защото се случва по-рядко. В такива моменти двойките отдават цялата си енергия и внимание един на друг поради факта, че вече не се случва толкова често.You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Сексът след раздяла – напълно реален

Раздялата между двойките обикновено е съкрушителна за една от страните. В скорошно проучване се открива, че сексът с нов партньор...

Затвори