Екстремни тренировки за сексуална издръжливост – 2 част

Тази публикация има 0 коментара

Неочаквана еякулация
Понякога дори и при най-благоприятните условия за продължителен полов акт, нежеланото свършване е налице. В случай, че имате достатъчно опит можете да скъсите времето между еякулацията и постигането на повторна ерекция (рефрактерния период). Ако не сте успели да овладеете този процес, тогава специалистите препоръчват предварителна мастурбация, което ще ви даде предимство по време на половия акт. Всички мъже знаят, че достигането на повторна еякулация отнеме сравнително повече време. Количеството на семенната течност ще бъде намалено, но в случай, че искате да се насладите на по-продължителен контакт с партньорката си, това няма абсолютно никакво значение. Често се коментира практиката с използването на презерватив, но не всеки усеща достатъчна стимулация и понякога може да се стигне до загуба на ерекция. Все пак ако се насочите към този метод, е добре да намерите подходящия за вас като марка и размер презерватив. Друг метод е използването на спрей за забавяне, който намаля чувствителността на пениса.
Чрез него имате възможност да контролирате кулминационната точка и да издържите достатъчно дълго за да получи и момичето ви своя оргазъм. Не забравяйте, че тези средства намаляват чувствителността на тъканите, което може да се отрази и на вашата партньорка. Поради този факт е необходима известна специфика на приложение.

Увеличаване на издръжливостта
Малко мъже практикуващи тренировки за контрол над еякулацията знаят, че прекомерната издръжливост не е гаранция за добра кулминация. Те са в състояние да поддържат добра ерекция по време на акта, но не са в състояние да свършват по така наречената команда или по-точно казано по собствено желание. Обикновено запознатите с материята, имат добър контрол върху ерекцията и еякулацията си. Това са процеси, които изискват определено време. Често се постига чрез различни техники или използването на секс тренажори като изкуствени вагинални симулатори.You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса
Екстремни тренировки за сексуална издръжливост

Опита на много мъже занимаващи се с подобряването на сексуалната си функция, знаят, че сексуалната издръжливост е съвкупност от редица...

Затвори