Екстремни тренировки за сексуална издръжливост

Тази публикация има 0 коментара

Опита на много мъже занимаващи се с подобряването на сексуалната си функция, знаят, че сексуалната издръжливост е съвкупност от редица фактори. Поставянето и изпълнението на определени цели понякога изглежда невъзможно в началото, но тези, които са опитали споделят, че обикновено най-трудна е първата стъпка.

Тренировки за сексуална издръжливост
В първата част от тази статия ще разгледаме базата, касаеща сексуалната издръжливост и даваща основа за нейното наличие. Справянето с преждевременната еякулация, частичната еректилна дисфункция и притеснението за добро представяне по време на половия акт, са едни от основните фактори, които всеки начинаещ трябва да овладее. По нататък ще разширим спектъра от знания и ще обърнем внимание на някои техники за уголемяване на пениса и не на последно място ще разгледаме психологическите фактори имащи отношение за подобряване на сексуалната издръжливост и повишаване на сексуалната активност.

Занижено или липсващо сексуално желание
Преди да продължим е необходимо да се отбележи, че проблеми като еректилна дисфункция и преждевременна еякулация често са основните причини за слабото представяне в леглото. Тези два фактора ще опитаме да разгледаме в третата част от статията, където ще засегнем емоционалното и психическо здраве на мъжете страдащи от определени сексуални проблеми.

Сексуалната сила обикновено се свързва с качеството на ерекция и основно с твърдостта на пениса по време на полов акт. Мъжете със занижен коефициент на издръжливост често спазват редица програми за нейното подобряване, но малко от тях знаят, че има условия, които са свързани не конкретно с пениса, а с цялото здравословно състояние на организма. Тук обръщаме внимание на състоянието на сърдечно съдовата система, хронични заболявания, диабет и хранителен режим. Всички те по един или друг начин могат да повлияят на качеството на ерекцията, както в положителен, така и в отрицателен аспект.
Преждевременната еякулация има връзка и с продуктивността при мъжете. Най-често се влияе от нивата на стресовите хормони или прекалената тревожност. Преодоляването на тази бариера ще разгледаме малко по нататък, а сега ще се съсредоточим към първата част, която е базисна при обучението за преодоляването на най-честия проблем при мъжете.

Преждевременна еякулация
За нея можем да говорим в случаите, когато времето на половия акт е крайно недостатъчно, за задоволяването на партньорката. В международната класификация на заболяванията минимума за това е прието времето от 15 секунди след началото на половия акт.
Нека всички мъже се успокоят, защото чрез някои техники, този проблем може да бъде преодолян сравнително бързо. Това би могло да се постигне чрез познатото упражнение “Старт-Стоп“. Обикновено този метод е основния при справянето с нежеланата или преждевременна еякулация. Често се правят по три серии, но в случай, че свършвате прекалено бързо, е необходимо да се постараете да повишите сериите до десет, дори това да ви отнема дълго време. Първоначалната цел е да успеете да задържите освобождаването на спермата до десет минути. Крайната ви цел е да достигне минимум 15 мин. с до десет прекъсвания, като с времето трябва да се стремите към тяхното намаляване. Това ще означава, че имате напредък и се доближавате към крайната си цел.You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса
Уголемяване главата при използване на пенис екстендер

Днес ще разгледаме ефекта върху главичката на пениса от носенето на екстендер. Много мъже смятат, че нейната промяна се повлиява...

Затвори