Как да придобием повече увереност по време на секс

Тази публикация има 0 коментара

Може и да не ви се вярва, но и най-уверените жени имат своите притеснения в леглото. Разликата между двата пола идва от там, че мъжът по природа е по-притеснителен поради факта, че изпитва определена тревожност от това как ще се представи първия път и дали партньорката му няма да остане разочарована. Страхът от преждевременна еякулация или загуба на ерекция, могат да накарат и най-добрия любовник да изглежда като пълен неудачник. Ето какво казват някои експерти по въпроса.

1. Образовайте се
Една от най-добрите инвестиции, които можете да направите относно себе си е да вложите старание в придобиването на знания в която и да било област от живота. За съжаление няма точна формула как да угодим на жените и да знаем предварително какво би ги накарало да се почувстват добре в наше присъствие или в по време на полов акт. Обикновено става с времето, опита и откритата комуникация. Следователно, колкото по-малко сексуален опит има един мъж, пропорционално нараства и неговата неувереност в леглото. Съвета на специалистите към тази категория мъже е да четат възможно най-много. Да се насочат към специализирана литература и статии, касаещи тяхното обогатяване. В интернет вече могат да се открият и напълно безплатни видео семинари, които да ви бъдат изключително полезни когато говорим за преодоляването на тревожността при първа среща или по време на полов акт. Както вече споменахме увереността е пропорционална на опита. За тази цел, ако нямате възможност да обогатите сексуалния си стаж с различни партньорки, можете да вземате пример от порно филмите. Повечето специалисти препоръчват научна литература по въпроса, но не малко млади мъже прибягват до този сравнително по-лесен и достъпен вариант за придобиване на опит.

2. Създайте си реална представа за женските желания
Един от най-големите убийци на мъжката сексуалност е притеснението касаещо размера на пениса и продължителността на половия акт. За съжаление преждевременната еякулация е една от основните причини за придобитата тревожност. Практиката показва, че размера на пениса може да бъде променен чрез различни тренировъчни програми в комбинация с билкови добавки. Придобитата увереност може да помогне и в случаите на преждевременната еякулация. Това, което всички мъже трябва да знаят е, че една жена може да бъде задоволена по десетки начини включващи не само участието на члена. Мъжът с опит и увереност е в състояние да доведе почти всяка жена до оргазъм буквално за минути. Това изисква определени познания на женската анатомия и поведение. Не рядко тези познания се придобиват чрез споделен опит и взаимна комуникация. Така, че ключа към справянето с тревогата и неувереността в леглото е именно в откровения разговор.

conf

3. Спрете да гледате на секса като сексуално представление
Общуването е на първо място когато говорим за секс и сексуална задоволеност. В противен случай и двата пола просто щяха да мастурбират. Спрете да гледате на секса като на представление, в което вие изпълнявате главната роля. Това води до определен натиск и притеснение, което може да повлияе на сексуалността ви и да предизвика излишна тревожност. Момчетата и не малко мъже без опит в старанието си да приличат на повечето порно звезди като поведение, често стават жертва на своя провал. Всъщност поведението на актьорите от порно филмите не се харесва на повечето жени, като някои от тях дори са отвратени от него. Съвета в този случай е на първа среща да не се опитвате да правите неща, които могат да ви поставят в неудобна ситуация.

4. Обърнете внимание на външния си вид
Ако сте с наднормено тегло или не харесвате как изглеждате, може би сега е момента да се замислите за посещаването на фитнес. Това неминуемо ще доведе и до промяна в начина ви на обличане. Изхвърлете всички стари и избелели тениски от гардероба си. Сложете край на изтърканите дънки, които и без това не са на мода. Това ще повлияе на увереността ви и не забравяйте, че в този случай промяната трябва да дойде от вън навътре. Бъдете активни, хранете се здравословно и приемайте повече храни богати на витамини. Увереността във визията ви, ще се отрази и на увереността в леглото.

5. Забавете темпото
Когато сте изнервени или притеснени, естествената реакция на човешкия организъм е да забърза всичко, което прави. Важи както за действията и говора, така и за сърдечния ритъм и начина ни на мислене. Обикновено страничният ефект на това състояние е повишена тревожност, което е гаранция за провал в леглото. Всеизвестен е фактът, че жените се възбуждат сравнително по-бавно от мъжете. Ако един мъж и под напрежение иска половия акт да започне веднага, то трябва да е наясно, че партньорката му дори може да не разбере кога е започнало и приключило всичко. Съвета на специалистите е да намалите темпото. Успокойте се и не бъдете припряни. Запалете свещи, налейте си питие и създайте спокойна и романтична атмосфера. Щом тя се е съгласила да бъде с вас, няма за къде да бързате. Опитайте да водите непринуден разговор или такъв на сексуална тематика. Това ще ви накара да се отпуснете и да забравите за притеснението. Предразполагайки половинката си към секс, ще си осигурите нейното внимание, а това неминуемо би довело до една незабравима нощ и за двама ви.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
6 неща, които не знаете за женските интимни части

Когато става въпрос за женската вагина, всичко, което знае един мъж, ще му бъде от полза. Може би си мислите,...

Затвори