10 стъпки за по-стабилна ерекция

Тази публикация има 3 коментара

Това е основната цел на всеки мъж по време на полов акт. Как да увеличим силата на ерекцията и как да удължим издръжливостта си в леглото? Има безкрайни процедури, мехлеми, добавки и устройства, чрез които резултата може да бъде постигнат. Съществуват някои съвета, които да ви помогнат не само да получите така желаната издръжливост, но и да подобрите качеството на ерекцията си. Чрез следващите стъпки, може да се сдобиете с необходимата информация, която  да ви подготви за перфектното представяне в леглото.

1. Хранете се балансирано
Един от ключовите фактори за стабилна ерекция е здравословното хранене. Избягвайте трудно смилаеми храни и такива, които да натоварят сърцето ви. Наблегнете основно на така наречената средиземноморска диета, намаляваща лошия холестерол в тялото и поддържаща кръвоносните съдове в перфектно здраве. Избягвайте прекомерната консумация на алкохол преди полов акт. Правилният хранителен режим и използването на подходящите хранителни добавки, биха имали благоприятен ефект върху качеството на ерекцията.

2. Открийте подходящата поза
Правилната поза по време на секс е гаранция за максимална ерекция. Това се дължи на гравитацията и липсата на напрежение в ерогенните зони. Достатъчното количество кръв, което изпълва пениса ви по време на секс, ще подпомогне за правилното кръвообращение и ще спомогне за подобряването на ерекцията.

3. Запазете спокойствие
Доказано е, че стреса напрежението и тревожността са основните врагове на качествената ерекция. Силният стрес, може да доведе до повишаване на кръвното налягане, а това с времето  ще предизвика проблеми със сърдечно съдовата система, което от своя страна би повлияло негативно не само на ерекцията, но и на целия ви сексуален живот.

4. Намалете чувствителността на пениса си
Класическия начин за постигане на това е използването на презерватив. Съществуват и различни спрейове, които намаляват  чувствителността на члена и проникване и предотвратяват преждевременната еякулация. (виж: Спрей за забавяне на еякулацията Long Ride) Друг похват е максимално да отдалечите съзнанието си от това, което се случва в момента и да мислите за неща, които не са свързани със секса. Този метод е психологически и изисква определено време докато бъде овладян напълно.

5. Ограничете употребата на лаптопа си
Може да ви се стори странно, но различни проучвания показват, че това може да ви навреди сериозно. Топлината отделена от компютъра, докато го държите в скута си, дава негативно отражение не само върху сперматозоидите, но и върху качеството на ерекцията. В случая съвета на специалистите е да поставите персоналния си лаптоп на бюро или масичка достатъчно удобна, за да можете да работите без притеснения.

6. Уверете се в безопасността на лекарствата, които приемате
В днешно време все по-повече хора приемат различни медикаменти свързани с лечението на депресия, социофобия, обсесивно-компулсивно разстройство и повишена тревожност. Тези лекарства са убиец номер едно на ерекцията. Питате се какво трябва да направите ли? Консултирайте се с личния си лекар за правилната доза, която няма да ви навреди. В противен случай можете да кажете сбогом на сексуалния си живот.

7. Мийте си редовно зъбите
Правилно прочетохте. Учени са открили пряка връзка между заболяванията на венците и еректилната дисфункция. Този тип заболявания могат да предизвикат проблеми със сърцето, което да наруши нормалния приток на кръв. Добрата хигиена на зъбите може да ви предпази от бъдещи гафове.

8. Упражнения, Упражнения, Упражнения
Правете коремни упражнения. Това ще помогне на коремните ви мускули да. Да бъдете във форма и да притежавате добро телосложение, ще ви накара да се чувствате добре в кожата си и ще повиши самочувствието ви. Това от своя страна ще се отрази на кондицията ви по време на секс и ще увеличи сексуалното ви желание.
Може да изпълнявате и голям брой упражнения предназначени за уголемяване на размера, подобряване на ерекцията и контрола над еякулацията.

9. Не прекалявайте с алкохола и цигарите.
Тютюнопушенето влошава циркулацията на кръв в организма. А за да имате добра ерекция е нужно добро кръвообращение. Прекомерната употреба на алкохол може да направи пениса  абсолютно неработоспособен и да увеличи размера на простата ви.

10. Не мастурбирайте твърде често.
Ако искате да си спестите пари от секс стимуланти, свършвайте върху партньора си а не върху ръката. За това е нужно повече самоконтрол. Нали? Повечето мъже мастурбират поне по веднъж на ден и нямат никакви проблеми по отношение на сексуалната си активност, но въпреки това трябва да се внимава. Енергичната мастурбация може да доведе до намаляване на чувствителността, което да се прояви като проблем по време на полов кат. Така че не бъдете прекалено груби към малкия ви приятел по време на мастурбация.

 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

3 коментара за: “10 стъпки за по-стабилна ерекция”

  1. Маринела каза:

    Секси бельо и малко повече старание от женска страна. Най-доброто решение за по-стабилната мъжка ерекция 😉

Задай въпрос или напиши коментар (само на кирилица):

Всички въпроси и коментари преминават преглед. Не се публикуват такива, които нямат връзка с темата или се дублират.

Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Как да избегнем ефекта на синдрома “Сини топки“

На първо място трябва да сме наясно с понятието “Сини топки“ и какво го предизвиква. В тази статия ще ви...

Затвори