Уголемяване главата при използване на пенис екстендер

Тази публикация има 0 коментара

Днес ще разгледаме ефекта върху главичката на пениса от носенето на екстендер. Много мъже смятат, че нейната промяна се повлиява трудно при използването му, но други са на мнение, че при правилна употреба, ползи може да има и за нея.

Какво представлява подуването на главата?
Това може да се случи само при правилна употреба на екстендера. По време на носене, главата се изпълва с кръв, която непрекъснато циркулира по протежение на целия пенис. Тънкостта тук е да се обърне
внимание на напрежението, оказвано при поставянето и съпътстващо целия процес. Някои поставят екстендера на известно разстояние зад главата, което може да доведе до неприятно усещане за изтръпване и студенина, правещо процеса неефективен. В случай, че усетите изтръпване по протежение на пениса, а главата все пак се изпълва с кръв, това означава, че сте приложили прекалено голям натиск. Това не се наблюдава при всички, но показва, че правилната му употреба, позволява да се носи максимално дълго. Използването му не е точна наука, и поради тази причина всеки сам за себе си трябва да определи начина на поставяне и затягане, както и напрежението при разтягане.

Правилното поставяне е ключът към успеха
Нека започнем от първата стъпка на процеса на уголемяване. Това е поставянето на пенис екстендера. Ако бъде направено по правилния начин, още в първите минути ще усетите приятна топлина и ще забележите как главата се пълни с кръв, без неприятно усещане. Понякога се наблюдава ерекция, която може да достигне до 30%. В такъв случай е необходимо да направите подгряващо стречинг упражнение, за да успокоите тъканите и да върнете члена си в нормално отпуснато състояние. Процесът на отпускане позволява кръвта да циркулира безпрепятствено по цялата дължина на пениса и по този начин да осигурите максимална предпоставка за добри резултати.

Фокусиране върху уголемяването на главата на пениса
За целта е необходимо да поставите пенис екстендера по начин различен от стандартния. Нека каишката или силиконовия шнур да бъдат затегнати около една четвърт от дължината на целия пенис, така че да се осигури максималнен приток на кръв към главата. При самото поставяне може да се използва и похвата при изпълнението на Джелк, като след затягане, издърпвате частта от пениса си напред пред силиконовия шнур до пълното изпълване на главата с кръв. След тази процедура, затегнете до степен позволяваща необходимата циркулация и следете за дискомфорта, който трябва да бъде избегнат.

Комбинация на Кегел, Джелк и пенис екстендер
Когато пенис екстендера бъде поставен, можете да направите няколко серии с упражнението на Кегел, за да осигурите по-добро кръвообращение. В случай, че ви се стори недостатъчно, можете да приложите и Джелк, за по-добър и бърз резултат. Това би позволило
изпомпването на допълнително количество кръв към главата, което е основната предпоставка за процеса на уголемяване.

Поддържане на правилното напрежение
При различните пози, заемащо нашето тяло, пенисът винаги може да бъде поставен както в подходяща, така и в неправилна позиция. Някои смятат, че когато е изпънат надолу ефекта е най-добър. Това позволява на гравитацията допълнително да работи във ваша полза, като непрекъснато изпълва главата с кръв. Други срещат трудности при по-продължително носене поради факта, че получават частична ерекция , която отхлабва силиконовия ремък. За целта е необходимо периодично да се пристяга .
Правилната употреба в някои случаи може да бъде трудна и се определя само от този, който носи въпросния удължител. Някои го сравняват с научаването да се свири на музикален инструмент. В началото всичко е въпрос на необходими настройки и навик, докато практиката не превърне всичко в приятен процес.You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Пътеводител за уголемяване на пениса
Защо имате нужда от пенис екстендер

Уголемяването на пениса чрез тренировки е доказан метод, даващ добри и надеждни резултати. По този начин вие не се ангажирате...

Затвори