Ето защо почивката между тренировките за пенис е толкова важна

Тази публикация има 0 коментара

Преди време проведох разговор с приятел във фитнеса относно начина, по който той изпълнява своите тренировъчни програми. Сподели ми, че когато времето е хубаво обикновено тренира навън, а през останалото играе с тежести във фитнеса. Спомена ми също, че не отделя време за почивка. Това определено ме учуди и стана тема за лек спор. Опитах се да му обясня, че дните за почивка и възстановяване са също толкова важни колкото и самите тренировки.
Това ме доведе и до поста, който публикувам днес.

Защо дните за възстановяване са от такова значение за постигането на добри резултати и на практика ги слага на една везна с времето прекарано в залата? Това важи и при тренировките за уголемяване на пениса, което е почти едно и също с целта да натрупаш мускулна маса.

-Удължаване на пениса
-Повишаване на обема и обиколката
-По-добра ерекция
-Повишена издръжливост
-Корекция при синдрома на Пейрони
-Профилактика на еректилната дисфункция
-Профилактика касаеща преждевременната еякулация

Почивните дни са от изключителна важност когато говорим за правилното изпълнение на тренировките за пенис. Ето и четирите основни причини:

1. Тъканите, от които е изграден пениса се нуждаят от почивка. Тренировките имащи за цел неговото уголемяване, както и тренировките за натрупване на мускулна маса, дават предпоставка за образуването на така наречените микро разкъсвания. Когато този процес е на лице, се наблюдава и създаването на нови тъкани. Това от своя страна изисква време, което се осигурява чрез необходимата почивка и възстановяване.

2. Дните за почивка предпазват от нежелани травми. По време на тренировки пенисът е подложен на определен стрес и напрежение. Почивните дни са тези, които предпазват тъканите от нараняване и нежелани травми.

3. Няма да загубите постигнатите резултати. Това е най-често срещаното и неправилно схващане, което важи за всеки вид тренировки. Сред трениращите битува страха от загуба на постигнатия резултат ако си дадат малко почивка. Това ги кара непрекъснато да подлагат тялото си на стрес, което обикновено е грешната формула за постигането на оптимален резултат.

4. Дните прекарани основно в тренировки без почивка, често водят до загуба на мотивация. Когато тренирате всеки ден, обикновено превръщате всяко упражнение в машинален навик, водещ до загуба на ентусиазъм и мотивация. Станат ли нещата станат еднообразни и задължителни, обикновено трениращия нарушава своята рутина и губи мотивация. След като си дадете дни за почивка, отново ще можете да осмислите процеса на тренировка, а това ще ви даде стимул да продължите напред.

monsterbu

Интереси: Бодибилдинг, Пенисфитнес

Още публикации от този автор

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Пътеводител за уголемяване на пениса
Защо е нужно да измерваме прогреса при подобряването на потентността

Стремейки се към някаква цел, най-добрия вариант за отчитане на прогреса е когато следите за постигнатите резултати. Количественото измерване при...

Затвори