Тренировки за уголемяване на пениса – защо да ги правим?

Тази публикация има 0 коментара

Мъжете прибягват до тренировките за пенис поради различни причини. Някои го правят за подобряване на общото сексуално здраве, други ги предпочитат пред алтернативата за подлагане на скъпи оперативни намеси или медикаментозни курсове. Трети са подтикнати от желанието да бъдат над средното ниво или просто желаят да подобрят сексуалните си способности. Една от основните причини е стремежа към по-голям размер на пениса. В тази статия ще обсъдим някои от целите и крайните резултати от този вид тренировки.

Каква е причината да започнем?
Какво те е накарало да се замислиш върху тренировките за уголемяване на пениса? Може би е вярата в крайния резултат или желанието коренно да промениш сексуалния си живот? Причините са неизброими, но ето част от основните, които биха ви подтикнали да сложите началото на процеса на уголемяване.

Общо сексуално здраве
Като цяло подобряването на сексуалното здраве стои в основата на тренировките за уголемяване на пениса. С напредването на възрастта за всеки мъж е ясно, че либидото и сексуалните възможности намаляват. Съществува обаче и факта, че ако се поддържа добра сексуални хигиена, желанието и способността да се съхраните като мъж са напълно осъществими. За целта повечето мъже се насочват към тренировки за пенис и поддържането на половата система в добра форма. Само няколко прости упражнения са в състояние да подобрят качеството на ерекцията, да ви осигурят по-силни сексуални преживявания, които до момента сте смятали за невъзможни или трудно постижими.
Увеличаването на издръжливостта и придобитата увереност са основна причина повечето представители на силния пол да прибегнат към тях.

Алтернатива на хирургията или медикаментите
*Тренировките за пенис са естествен начин за справянето с еректилната дисфункция. В световен мащаб за преодоляването на този проблем се харчат милиарди долари годишно. Много мъже не разполагат с финансовата възможност и не са в състояние да си позволят скъпи процедури. Тренировките са отлична алтернатива, а всички странични ефекти, които се крият след операция или преминаването на подобен курс на лечение могат да бъдат избегнати.

Някои мъже прибягват до хирургическата интервенция с цел уголемяване на размера по възможно най-бързия и ефективен начин. Докладите обаче показват, че те често остават разочаровани от крайния резултат. Риска от перманентна импотенстност и евентуални инфекции, включва този метод в графа “рискови“.

Тренировките за уголемяване на пениса се явяват като алтернатива пред медикаментозното лечение. Много участници в различни форуми споменават, че чрез правилната рутина, уголемяването на пениса е напълно възможно, а резултатите в крайна сметка са повече от очакваните.

Стремежа към конкуренция
Нека си го кажем направо. Няма мъж, който да не иска да влезе в състезание, което да спечели. Стремежа към победа е вроден и на практика е неизбежен. Когато говорим за уголемяване на пениса, това правило важи със същата сила. Желанието за уголемяване в повечето случаи е породено от неудовлетвореност, статистики за нормален, среден или голям размер, порно индустрия и др.

Ролята на секс играчките
Някои мъже имат партньорки, използващи вибратори или други стимулатори. За много от тях това се оказва шокиращ удар по егото, защото размера на техния пенис не отговаря на размера на използваните от жената атрибути. Тук само комуникацията може да даде обратна връзка. Така може да се установи дали притесненията са основателни или всичко е просто за разнообразие.

Удовлетворяване на жената
Често срещана заблуда е, че всички жени желаят партньорите им да бъдат максимално надарени. Те имат наистина различни предпочитания когато става въпрос за размера на пениса и неговата форма. Докато някои наистина търсят партньор с огромен пенис, то други предпочитат такива с малък. Това се определя и от женската физиология и възможността й да има комфортен полов акт.
Жените също имат фетиши, включително и към нестандартно изглеждащи пениси. Тук всичко е строго индивидуално и няма как да знаете предварително предпочитанията на една жена.

Желание за по-голям пенис
Много мъже споделят, че една от основните причина да прибегнат към тренировки за уголемяване на пениса е незадоволената от тях партньорка. Не малка част дори за били обект на присмех, което е било удал върху тяхното самочувствие. Това, което са осъзнали, е че за да постигнат необходимите резултати е било важно да бъдат достатъчно мотивирани и да създадат необходимата рутина при изпълнението. Други са водени основно от желанието за промяна. Независимо, че са добри любовници и не страдат от липса на самочувствие. Те все пак са искат да променят нещо в себе си. Част от тях просто са били подтикнати от силно желание и интерес от крайния резултат.

Добрата новина
Добрата новина е, че без значение дали искате да уголемите своя размер, да подобрите сексуалното си здраве, да повишите качеството на ерекция или просто да бъдете по-добър любовник, тренировките за уголемяване на пениса могат да са от полза за всеки един от изброените случаи. Изграждането на подходяща схема и рутина, в крайна сметка ще ви се отблагодари.You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса
Поставяне на пластмасови или метални топчета в пениса – ето защо това е една много лоша идея

Защо е важно да се знае? Много хора дори не са чували за тази интервенция защото се практикува изключително рядко...

Затвори