“Идеалният“ размер на пениса зависи от височината на мъжа

Тази публикация има 0 коментара

Оставете на страни притесненията дали вашия пенис е достатъчно голям. Последни проучвания сочат, че размерът на пениса е пропорционален на останалата част от мъжкото тяло. Известно е, че жените са привлечени от мъже разполагащи с по-голямо достойнство. Нещо повече, представителките на нежния пол предпочитат запознанства с по-високи мъже смятайки, че размера на тяхното достойнство е по-голям. Проучването показва, че дамите са привлечени от размер над средния, като това предполага, че мъжът до тях трябва да е и по-висок.

При нормален полов контакт жените стигат до оргазъм чрез достатъчна стимулация на Г-точката и вагиналната област. Това ги прави особено взискателни когато става въпрос за големината на мъжкия полов орган, защото е от основно значение при този вид контакт. Мъжете също се тревожат когато влязат във взаимоотношения с нова партньорка и са изпълнени с притеснения дали ще доставят пълно удоволствие при полов акт.

Проучването е на база различни въпроси, които са били зададени и са имали пряко отношение при избора на партньор. В други изследвания участници са били помолени да преценят привлекателността на мъжете само по първичните полови белези, без да виждат реално изображение. Интересен е факта, че е трябвало да предположат пропорционалността и височината на тялото само по вида на половия им орган.

За да бъдат изследванията максимално точни, 105 жени е трябвало да преценят по големината на пениса, реалните пропорции на тялото и най вече-височината на тялото и ширината на раменете. По лично виждане всяка една участничка е трябвало да определи и до колко е привлекателна визуализираната фигура. Резултатите показват, че 79% предпочитат мъже с ръст около 180 см., със сравнително широки рамене. Всъщност мъжете с такъв тип рамене са били намирани за особено атрактивни от по-голямата част от нежния пол.

Въпреки, че се среща по-рядко, част от жените предпочитат пениси с размер от 13см в отпуснато състояние. За радост на повечето мъже процент е изключително малък.

В контролирано проучване се установява, че съотношението от рамото до бедрото, определя и размера на половия орган при, което автоматично дава предимство на по-високите индивиди. Това разбира се са средностатистически данни и в никакъв случай не бива да се приемат като стандарт. За съжаление, ниския ръст кара жените да мислят предубедено към бъдещия си избраник. Изследването също така показва, че по-високите дами са по-склонни да създават връзки с по-високи господа. Това се наблюдава и при представителките с по-нисък ръст, макар и това да не е тенденция.

Други изследвания обаче опровергават тези твърдения, като се оковават на факта, че мъже със средна височина на тялото са изключително надарени. Представителите на човешкия вид в сравнение с всички други примати имат най-голям пенис в съотношение големина на тялото – полов орган. Така например една горила тежаща близо 180 кг. притежава пенис едва около 5 см., докато един мъж със средно тегло от 80 кг. може да разполага със размер от 13см. до 17см.

Биолози и изследователи в областта на еволюцията споменават факта, че по-големият полов орган е в състояние да въведе сперматозоидите сравнително по-дълбоко по време на еякулация. Сега този факт е вече забравен, но дава отговор на въпроса защо преди още хората да са измислили дрехите, жените са избирали подсъзнателно мъже с по-големи атрибути. В резултат на предаването на тези гени, според някой човешкият род е успял да се съхрани като биологичен вид.You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Любопитно
Съществува ли понятие “Твърде голям“ когато говорим за уголемяване на пениса

Съществува ли термин като “Твърде голям“ когато говорим за уголемяване на пениса? Възможно ли е да прекалим с техниките и...

Затвори