Поставяне на пластмасови или метални топчета в пениса – ето защо това е една много лоша идея

Тази публикация има 0 коментара

Защо е важно да се знае?
Много хора дори не са чували за тази интервенция защото се практикува изключително рядко и само в определени култури.

Кратка история
Лекарите предупреждават за тази опасна манипулация. Макар и някои да твърдят, че след нея сексът става много по-удовлетворяващ, сама по себе си тя може да доведе до изключително неприятни последствия и опасни странични ефекти.

В един от броевете на “Дейли Мейл“, се описва как някои мъже правят малки подкожни разрези на пениса си и имплантират метални или пластмасови топчета. Този метод е известен като „Пърлинг“.
Защо все пак са готови да си причинят тази болка? Идеята е много проста. Чрез самото поставяне, пениса придобива релеф, което води до допълнително стимулиране на вагината, клитора и ануса. Данните сочат, че практиката води своите корени от Азия и с времето се разпространява сред членовете на Якудза в Япония. Също така се споменава, че моряците плаващи в древния Атлантик, са добавяли по една перла през всяка година престой на кораба, с който са плавали.
Освен, че манипулацията е много болезнена, може да доведе и до редица здравословни проблеми. Известен е случая с деветнадесет годишен младеж, опитал се да направи подобен разрез с бръснарско ножче, но за съжаление се оказва прекалено дълбок. Момчето е прието по спешност в болница с огромен хематом, който лекарите се е наложило да отстранят по хирургичен път. В доклада се споменава, че в последствие се е получил абсцес, причиняващ болка по време на ерекция, а съединителната тъкан е се увредила безвъзвратно, и довела до частична еректилна дисфункция.

Проблемите могат да се появят ако процедурата бъде извършена в среда, която не е стерилна и да се получат усложнения и инфекции. Но както отбелязват специалистите, имплантираните (каквито и да са чужди тела), често биват отхвърляни от организма, което води и до нуждата от хирургична намеса.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса
9 причини да искаме по-голям пенис

В изследване публикувано в Британско списание по урология се твърди, че 85% от жените са доволни от размера на своя...

Затвори