9 причини да искаме по-голям пенис

Тази публикация има 0 коментара

В изследване публикувано в Британско списание по урология се твърди, че 85% от жените са доволни от размера на своя партньор. Въпреки това, 45% от представителите на силния пол са убедени, че достойнството им е по-малко от необходимото. След няколко онлайн проучвания стават ясни деветте основни причини, каращи мъжете да прибягват до уголемяване на пениса.

1. Подобряване на общата сексуална функция, увеличаване на сексуалното усещане и възбуда по време на полов акт и справяне с еректилната дисфункция е причина номер едно за започване на тренировки за пенис. Редица фитнес инструктори заявяват, че те подобряват кръвообращението, като по този начин не само се дава предпоставка за растеж, но и за по-добро цялостно функциониране на половата система.

2. Подобряването на самочувствието се нарежда на второ място сред причините. За много от представителите на силния пол големия пенис е предпоставка за качествен секс и увереност в леглото. Това важи с особена сила при запознанство с нова партньорка. Установено е, че неуверените мъже с по-малък размер влизат в контакт с непознати жени сравнително по-рядко. Това притеснение се отразява на самочувствието им и създаването на стабилни взаимоотношения.

3. Неяснотата около определението “среден размер“ също е популярна предпоставка много мъже да смятат че пенисът им не е достатъчно голям. Обикновено правят сравнение с вибраторите, предлагани в секс шоповете или с актьорите участващи в порно филми. Участниците там са внимателно подбрани и създават впечатлението за златен стандарт, важащ и за секс играчките. Не напразно повечето вибратори са създадени с по-голям размер. Целта е при вида им жената да си създаде фантазия, която да улесни сексуалната й възбуда. Тревожността, пораждаща се от това, че размера не отговаря на очакванията също може да доведе до еректилна дисфункция.
Това е една от причините много мъже да се насочат към тренировките за пенис.

4. Мъжете, искащи да променят размера на своя пенис са почти толково колкото тези, които искат да променят тялото си във фитнеса. Те просто знаят, че имат възможност да изглеждат по-привлекателни и да докажат пред себе си, че са способни на тези промени. Необходимостта за изграждане на мускулна маса се задейства от един и същ механизъм, отговорен и за желанието за притежание на по-голям полов атрибут. Във

всеки е заложена амбицията да промени себе си към нещо по-добро.

5. Социалните възприятия за голям размер също се нареждат в тази класация. Редица проучвания споменават, че азиатците са с най-малки пениси сред мъжкото население. Макар, че не е научно доказано, представяте ли си какво влияние има това върху подрастващите?

6. Жените намират големите пениси са изключително възбуждащи, дори да знаят, че може да им причини болка или дискомфорт по време на полов акт. Това просто е заложено в тяхното съзнание.

7. Друг мотив за желанието да притежаваме по-голям пенис е възможността да доставяме удоволствие на всяка жена. Не малко мъже споделят, че след като за започнали да практикуват тренировки за уголемяване на пениса, сексът с партньорката им се е превърнал в истинско удоволствие, а някои така успели да запазят брачните си отношения.

8. Има и група мъже, желаещи да уголемят пениса си по чисто медицински причини. Една от тях е наличието на микропенис или хипогонадизъм. Да. За съжаление в природата се срещат и такива феномени. Понякога гените на хората се смесват по такъв начин, че резултата е просто наличието на малък пенис. На някои от вас може да им се стори смешно, но ви уверяваме, че за не малка част от мъжете това е сериозен проблем. Обикновено за такъв се приема размер под 6 сантиметра в еректирало състояние. Тогава темата за секса обикновено остава табу за цял живот.

9. На последно място е любопитството. “Какво ли ще стане ако имам наистина голям пенис и защо не опитам да направя нещо?“ Въпрос, който почти всеки мъж си е задавал. В повечето случаи започва като желание за промяна и експеримент, а не рядко се наблюдава и като чиста прищявка или каприз.You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса
Причини за смаляване на пениса

Намаляването на мускулната маса или загубата на коса с напредването на годините е нещо нормално и за някои мъже не...

Затвори