9 причини да чувствате пениса си слаб – какво да направите по въпроса

Тази публикация има 0 коментара

Представете си сцената. Вие сте с момиче, с което току що сте се запознали в клуба и химията между вас вече е на лице. Изпивате набързо няколко питиета и нямате търпение да се усамотите. По пътя към квартирата мислите само за това как ще бъдете заедно и какво удоволствие ще изпитате. Представяте си как събличате бавно дрехите й, как се целувате и докосвате. Тя е толкова красива, че нямате търпение всичко да се получи моментално. И тогава се случва неочакваното.

Пенисът ти не е достатъчно твърд. На път сте да правите секс на първа среща, но точно в този момент вместо да имате здрава и стабилна ерекция, вашият малък приятел ви предава. Мислите си, че в това няма никаква логика. Всичко е на лице. Голото й тяло, страстта, докосванията, думите, но липсва нещо съществено и това е ерекцията ви. Причините могат да бъдат наистина много. Притеснение, безпокойство или малко повече алкохол. Чудите се какво се случва и се обръщате към нея си с думите “Не знам какво става. Това никога не ми се е случвало“.

Първото нещо, което си мислите е че сте неспособен любовник. Независимо дали е на първа среща или секс с дългогодишен партньор, това се е случвало може би при всеки един мъж през живота му. Но защо е така? Може ли да се направи нещо, за да се гарантира, че това повече няма да се повтори? Нека разгледаме някои фактори, даващи част от отговорите на вашите въпроси.

1. Изпили сте прекалено много алкохол
Вечерта сте изпили две, три или четири питиета. Въпреки, че дамата срещу вас може да изглежда много по-привлекателна, вашият пенис ще бъде на коренно различно мнение. Всички твърдят, че когато са под въздействието на алкохола, са много по-изобретателни в леглото, но това не винаги е така. В трезво състояние можете да изпитвате много повече удоволствие и да приложите безброй похвати.

Какво е решението: Превантивната мярка. Ако сте решили да заведете някого в спалнята, то се постарайте  да не прекалявате с алкохола. Въздържайте се от питиетата и помислете повече за това, което може да се случи. Ако усетите, че сте твърде замаяни, спрете веднага и просто си поръчайте чаша вода, за да си дадете малко време да изтрезнеете. Уверяваме ви, че не се нуждаете от алкохол ако сте решили да правите качествен секс.

2. Приемате медикаменти
Има някои лекарства, които повлияват на способността за получаването на качествена ерекция. Антидепресантите, обезболяващите и дори някои сиропи за кашлица, могат да имат негативно влияние върху ерекцията ви. В действителност съществува неизброим списък от лекарства, можещи да ви попречат да правите нормален секс.

Какво е решението: Ако се налага да приемате лекарства против настинка съдържащи кодеин или някакво друго успокоително, просто се опитайте да вземате по-ниска доза. Ако медикамента е предписан от личния ви лекар, можете да се посъветвате с него. Разбира се, че лечението е важно и ако се налага да изчакате то да приключи, просто го направете. Не подлагайте самочувствието си на излишен риск.

3. Нямате достатъчно енергия
Може да сте преуморени от купищата ежедневни задължения, или да имате липса на протеини или въглехидрати, поради което тялото ви се чувства отпаднало. Независимо каква е причината, вие усещате, че няма да сте способни да извършите нормален полов акт.

Какво е решението: Обърнете внимание на тялото си преди да решите да правите секс. Хранете се нормално и почивайте достатъчно. Порция зеленчуци в следобедните часове, ще ви зареди с необходимата енергия. Какъв е смисъла да се съсипете от работа, след като няма да можете да бъдете истински мъж в леглото?

4. Страдате от някакво заболяване
Има различни здравословни състояния, които да повлияят на качествената ерекция. Те могат да бъдат свързани, както с физическото, така и психичното ви здраве в момента. В това число влизат и някои болести предавани по полов път. Високото кръвно, диабетът и депресията са водещите заболявания, които могат да бъдат причина за загубата на ерекция.

5. Кафе и цигари
Кофеина и никотина са основни причинители за наличието на слаба ерекция. Питате се защо е така? Отговорът е съвсем прост. Това са стимуланти, имащи пряко влияние върху нервната система, което може да доведе до некачествена ерекция или нейната липса.

Какво е решението: Съвсем просто е. Сведете кафетата до едно на ден и намалете цигарите до минимум. Разбира се след секс за някои няма по-голямо удоволствие да запалят цигара. Направете го тогава, а не преди половия акт.

6. Чувствате се стресирани или разсеяни
Случвало се е на всеки. Телефонът звъни в най-неподходящия момент, или някой ви търси на входната врата. Всяко разсейване от подобен род, може да доведе до загуба на ерекция.

Какво е решението: Просто намалете звука на телефона си, не отваряйте вратата и изключете телевизора си освен ако не гледате порно.

7. Чувствате вина
Може би част от сексуалните ви проблеми са свързани с нещо което сте направили и се чувствате виновни заради него. Може би не сте сигурни в чувствата ви към партньорката? Или сте преминали границата и сте изневерили и сега това ви разкъсва отвътре? В този случай собствената ви съвест ще се окаже най-големият ви враг.
Какво е решението: На първо място трябва да установите от къде произтича чувството ви на вина. Посрещнете смело това, което е в ума ви и се опитайте да си го обясните пред себе си. Опитайте да си дадете отговор и обяснение. Само по този начин можете да получите шанс да продължите напред.

8. Партньорката ви прави неща, които не харесвате
Няма значение от какво естество е породен проблема. Дали е свързан с неща от сексуалния ви живот, или някакви битови проблеми. Всичко, което ви кара да правите някакъв компромис и е причина да не се чувствате добре и подтиснат, може да се отрази на ерекцията и настроението ви. В началото е възможно дори да не забележите, но всяко премълчаване се натрупва и с времето води до проблеми именно в леглото.

Какво е решението: Ако половинката ви прави нещо, което ви смущава, най-добре поговорете с нея. Отделете малко време за провеждането на диалог и обсъдете неприятните за вас ситуации или действия. Когато и двамата стигнете до обща гледна точка, тогава нещата могат да се наредят. В противен случай натрупаното напрежение би довело до необратими последици.

9. Страдате от непрекъснато безпокойство
Ако се запознаете с твърде привлекателна партньорка, можете да се почувствате така сякаш не сте от нейната класа. Ако изглежда прекалено красива във вашите очи, понякога може да се окаже проблем. Причината може да бъде, че не познавате човека достатъчно добре и този факт да ви накара да се притеснявате прекалено много.
Какво е решението: Затворете очи за малко и се отпуснете. Ако сте прекалено нервни, може да задействате симпатиковата нервна система, а тя да предизвика реакцията “борба или бягство“. Това би ви попречило да получите ерекция в рамките на следващите 20 минути. Сега е момента да се върнете към леката любовна игра. Тя ще ви накара да се отпуснете и да се успокоите. Пробвайте всичко. От нежна целувка до орален секс. Не насилвайте нещата. Дайте си време и не забравяйте, че човекът срещу вас също може да е притеснен.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
69 poza
Няколко идеи за секс поза 69

Поза "шейсет и девет" може да бъде много забавна и дава възможност на двамата партньори да си доставят взаимно удоволствие...

Затвори