Съществува ли понятие “Твърде голям“ когато говорим за уголемяване на пениса

Тази публикация има 0 коментара

Съществува ли термин като “Твърде голям“ когато говорим за уголемяване на пениса? Възможно ли е да прекалим с техниките и да уголемим пениса си прекалено много. Това може да бъде прието като философски въпрос, но бих се радвал да получа мнения от всички, които се интересуват от темата (тук).

Прочетете текста и споделете вашето виждане по въпроса. Смятам, че на всеки би му било интересно да срещне различни гледни точки по въпроса.

Случаят на Били-Том, който искаше да притежава по-голям пенис

Били-Том О Конър е американец, участвал в няколко порно филма. Неговият пенис е бил с дължина от 25 см. и въпреки всичко не е бил доволен от размера си. Да прочетохте съвсем правилно. Той не е бил доволен. Искал да притежава истинско “чудовище“. След редица оперативни намеси включващи инжектиране на подкожни мазнини, успял значително да удебели своя пенис. Резултатите били забележителни. След последната намеса, обиколката му станала приблизително колкото голям флакон от лак за коса. Той споделя, че много жени са се притеснявали да правят секс с него поради прекалено големия му размер. Дори е имало случаи, при които сексът му е бил отказван точно поради тази причина. Разбира се сред тях е имало и такива, които са изпитвали истинско удоволствие и са били прекалено въодушевени при вида на неговия атрибут.

Лицемерие? Какво мислят жените?
Никоя жена не би обвинила друга, че иска да уголеми бюста си или да предприеме пластична корекция, за да изглежда по-добре в очите на останалите (особено в мъжките). Има случаи, в които много перфектни жени прибягват до подобен вид промени. Всяка използва грим, епилира си краката, боядисва си косата и се старае да се облича добре, за да привлече мъжкото внимание или да се чувства добре дори само заради себе си. Точно поради тази причина повечето не биха обвинили мъжете, че искат да уголемят своето достойнство, за да подобрят самочувствието си или да оптимизират сексуалния си живот.

Повече от обикновено уголемяване
Както повечето читатели са забелязали, тук се обръща внимание не само на уголемяването на пениса. В много от темите засягаме основно мъжкото полово здраве като цяло, и го разглеждаме като един общ компонент. В повечето случаи включва подобряване на издръжливостта, повишаване на либидото, профилактика на простатата, проблеми свързани с преждевременната еякулация и еректилната дисфункция. Всичко това подлежи на промени и няма мъж, който да не осъзнава, че подобряването на всички тези фактори влияят не само на сексуален аспект, но и има положително отражение в социалния живот и контакти.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Любопитно
5 въпроса за пениса, които се притеснявате да зададете

Има въпроси, които са твърде неудобни да зададете. Обикновено са от най-различно естество, но основно касаят мъжкото достойнство. Разбира се...

Затвори