5 въпроса за пениса, които се притеснявате да зададете

Тази публикация има 0 коментара

Има въпроси, които са твърде неудобни да зададете. Обикновено са от най-различно естество, но основно касаят мъжкото достойнство. Разбира се много мъже споделят помежду си и разменят различна информация на тази тема, но това не винаги дава отговора, който търсят. Предлагаме ви петте най-често задавани въпроса, към които бихте проявили интерес. Някои от вас може би знаят техните отговори, но за други това може да бъде нещо наистина ново.

Въпрос № 1 – Възможно ли е пенисът да се счупи и как да разбера ако се случи това?

Въпреки, че в анатомията на пениса няма наличие на кост, е напълно възможно той да претърпи подобна травма. Обикновено се случва при по-млади мъже, които имат твърде буен полов акт. Това се дължи на рязката промяна в ъгъла на проникване или невнимание от страна на партньорката, при което мантията обвиваща каверозните тела се разкъсва. Ако това се случи, незабавно ще усетите, че сте получили подобна травма. Изтичането на кръв около корпора каверноса, причинява силна болка и внезапна загуба на ерекция. При подобен случай е задължително незабавно да потърсите лекарска помощ, за да се избегнат възможни усложнения.

Въпрос № 2 – На каква възраст пенисът спира своя растеж?

Ако сте търсили информация по въпроса, може би сте стигнали до извода, че пенисът спира своя растеж в края на пубертета. Въпреки това, е твърде относително и при всеки мъж възрастта варира спрямо интензитета на формиране и хормоналния баланс. Обикновено пенисът достига своя потенциал между 16 и 18 годишна възраст.

Въпрос № 3 – Имам парене по време на уриниране. Трябва ли да се притеснявам?

Задължително трябва да обърнете внимание ако усещате парене в уретрата по време на уриниране. Причина за това могат да бъдат някои полово предавани болести. Обърнете допълнително внимание ако има наличие на кръв, неприятна миризма или остатъчна слуз. Ако съществуват един или повече от тези симптоми, задължително се консултирате с личния си лекар, за да се избегнат допълнителни усложнения.

Въпрос № 4 – Има ли разлика в чувствителността между обрязания и необрязания пенис?

Обикновено няма такива наблюдения. След отстраняване на препуциума и пълното заздравяване на раната, може да се наблюдава лека загуба на чувствителност, която с времето изчезва.

Въпрос № 5 – Колко ерекции е нормално да получавам на ден?

Средният брой ерекции през деня може да варира и се определя от различни фактори. Основните са: Възраст, ниво на стрес, общо здравословно състояние, прием на различни медикаменти, и наличие на стимулация. За нормално може да се приеме брой от 1 до 10 през деня. По време на сън, един здрав мъж може да получи от три до шест ерекции, като някои от тях могат да имат продължителност повече от 30 минути.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Любопитно
Хормоните и сексуалното привличане

Ти си спокоен и уравновесен човек. С нормално самочувствие и уверен в себе си. Тогава твой приятел те запознава с...

Затвори