Има ли връзка между размера на пениса и изневярата?

Тази публикация има един коментар

Всички сме чували за ползите от големия пенис – както преки, така и косвени. Въпреки това изниква въпроса дали по-големия пенис има пряка връзка с изневерите? Ново проучване показва, че това е напълно възможно.

Може би си мислите, че става въпрос за изневяра от страна на мъжете с голям пенис или, че жените изневеряват заради малкия размер на партньора си? Проучването сочи точно обратното. Не малко жени изневеряват на половинките си именно поради това, че пенисът им е прекалено голям.

Размерът на члена и статистика на изневерите

Изследователите са открили различни фактори, които карат жените да търсят извънбрачни връзки. 2% от тях участващи в проучването са споделили, че са имали афера с друг мъж през последните шест месеца. Става известен факта, че те са по-склонни да търсят чуждо внимание в случаите на:

* Домашно насилие
* Отказ за пълното задоволяване на сексуалните им желания
* Съпругът им е прекалено надарен

Заключение

“С всеки един сантиметър повече, се увеличава възможността жената да пожелае извънбрачна връзка. Жените правят пряка връзка между големия пенис, болката и дискомфорта по време на полов акт. Това автоматично блокира съзнанието им и не им позволява да се отпуснат напълно в леглото, което намалява сексуалното желание и води до неминуема липса на оргазъм.“

Какво можем да научим от това проучване?
След прочитане на редица материали свързани с темата за големия пенис, може да се стегне до извода, че повечето мъже използват надареността си като даденост и подхождат твърде егоистично към половия акт, което е пряко свързано с тяхното его.

От женска гледна точка може да се каже, че повечето жени не обръщат особено внимание на размера на пениса, стига партньорът им да е внимателен и да е способен да задоволи всяко тяхно желание.
Ако сте мъж с по-голямо достойнство, е добре да се научите как да го използвате, без да мислите само за собственото си удоволствие. В противен случай съвсем скоро тя може да се окаже в ръцете на мъж с по-малък пенис, а вие ще се чудите защо се е получило така.

Ограничение на проучването

Тук е добре да се напомни, че проучването е направено в Африка, където средната големина на пениса е над 20 см. Това означава, че истински надарените мъже разполагат с наистина внушително достойнство, което може да доведе до значителна болка при жената. Също е необходимо да се отбележи, че проучването е направено в рибарско селище, а нивото на култура е било значително ниско. Не бива да се пропуска факта, че точно в този регион битува патриархалния тип общество, където женското мнение или чувства не са приоритетни, а загрижеността за сексуалната задоволеност при жената често е пренебрегвана. Би било доста интересно ако същото проучване бъде направено в по-развит и цивилизован регион на света. В такъв случай данните биха били много по-различни.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

1 Коментар за "Има ли връзка между размера на пениса и изневярата?"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Galeto
Потребител
Galeto
2 години 7 месеца преди

„Не малко жени изневеряват на половинките си именно поради това, че пенисът им е прекалено голям.“ – след като до това заключение се стига с проучване, правено някъде в Африка, където средната големина на пениса е 20 сантиметра…. тогава е напълно възможно 🙂
А аз от 20 сатиметров не бих избягала 😉

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Любопитно
Интересни факти за пениса – част 3

Не е голяма изненада, че тук се обръща особено внимание на мъжкото достойнство. Преди време разгледахме редица интересни факти относно...

Затвори