Защо е нужно да измерваме прогреса при подобряването на потентността

Тази публикация има 0 коментара

Стремейки се към някаква цел, най-добрия вариант за отчитане на прогреса е когато следите за постигнатите резултати. Количественото измерване при програмите за уголемяване на пениса ще ви помогне да определите своите постижения. Това касае както уголемяването, така и подобряването на ерекцията и удължаването на половия акт. Нека първо спомена защо тези измервания са от такова значение и след това ще споделя някои специфики как точно да го направите.
(Споделете мнение за: Защо е нужно да измерваме прогреса при подобряването на потентността във форумите на Blogzdrave)

Защо измерването е важно за поставените цели

Въпреки, че някои могат да го сметнат за загуба на време, нека се опитам да ви покажа какво е неговото значение и защо е незаменима част от целия процес за уголемяване на пениса.

Начална точка – Измерете своя пенис още в началото на програмата. Как бихте могли да разберете дали сте постигнали някакъв резултат ако не знаете от къде сте започнали? Това ще ви бъде от полза на всеки следващ етап и ще добиете реална представа за постиженията си.

Субективен поглед – Някои мъже смятат, че това е излишно и разчитат основно на субективната си преценка. За съжаление повечето от тях не са достатъчно обективни и заблудата, че могат да преценят сами, може да им попречи в по-нататъшния процес. Истината, е че личната оценка може да ни подведе когато става въпрос са самите нас. Обикновено се надценяваме за собствено успокоение и често надвишаваме реално постигнатите резултати.

Мотивация – Измерването на резултатите, може да ви даде допълнителна мотивация, особено ако не сте сигурни в постигнатото. Ако се спрем на уголемяването, то трябва да знаете, че там резултатите настъпват сравнително бавно и постепенно. Забравете за мисълта, че след като сте започнали с някаква програма, ще се събудите на следващата сутрин и ще установите, че пенисът ви е пораснал с три или четири сантиметра. Мислете за това като за новопосадено дръвче. Гледайки го всеки ден, няма да забележите особена промяна в растежа, но ако го видите след няколко месеца, ще откриете значителна разлика. Отчитането на резултатите, дава мотивация да продължите напред. Както е ставало дума и в други статии, не е необходимо да се прави всеки ден. Ако сте достатъчно постоянни и последователни, ще сте в състояние да проследявате всяко едно развитие и прогрес, настъпващ във времето.

Измерването ще ви позволи да направите нужната промяна – то ще ви даде реална представа дали правите нещата правилно или се нуждаете от промяна на настоящата рутина. Ако изпълнявате тренировки и до два месеца нямате промяна в размера, значи правите нещо неправилно. Това е сигнал, който ще получите след измерване и сами можете да прецените какво е необходимо да бъде променено, за да настъпи желания прогрес.

Как да измеря постигнатите резултати

Измерването не отчита не само промяна на дължината и обиколката, а и промяната в продължителността на половия акт и заздравяването на ерекцията. Най-важното е винаги да имате отправна точка и да правите нещата по един и същи начин, за да можете коректно да отчетете разликите.

Дължината на пениса – за целта, можете да измервате своя пенис в отпуснато или еректирало състояние. За измерване на дължината в еректирало състояние, повечето мъже поставят линийката в основата на срамната кост. След като максимално сте я притиснали отчетете данните до главата му и запишете резултатите. Същия метод може да бъде приложен и без притискате. Въпрос на личен избор е към кой от двата ще се насочите.

Измерване на обиколката – тук също съществуват два варианта за целта. Първият е чрез увиване на шивашки метър около най-дебелата част от пениса, а вторият е като измерите дебелината чрез конец и нанесете резултата върху линийка. Важното и в двата случая е да използвате един и същи метод при измерването и да го правите на едно и също място. При всеки мъж, тази зона е различно разположена по дължината на половия орган.

Измерване на издръжливостта – този метод е изключително прост. Единственото от което се нуждаете е обикновен часовник. За целта също има определена специфика на изпълнение. Не забравяйте, че винаги трябва да започвате отчитането по едно и също време. Това може да включва както физическото начало на половия акт, така и началото на любовната игра. Разбира се и в двата случая пениса трябва да е в ерекция. Тук могат да повлияят странични фактори като стрес и напрежение, за това е необходимо да запишете времето на няколко сесии и да отчетете средноаритметичната стойност.

Подобряване на ерекцията – при това измерване се има предвид скалата за твърдост на пениса използвана от Европейската асоциация по урология. Ниво едно може да бъде сравнено с полу еректирал пенис, който е невъзможно да осъществи полов акт. Към ниво две може да се даде сравнение с твърдост на обелен банан.
Половият акт е възможен, но е изключително труден и неефективен. При ниво три пенисът е достатъчно твърд, за да може да проникне във вагината, но все още не е достигнал пълния си капацитет. Последното ниво е четири и дава усещането за напрежение в члена поради максималното му изпълване с кръв. При него пенисът не дава индикации за загуба на ерекция и може да изпълнява максимално своята функция.

Peguru

Интереси: Медитация, Йога, УП (уголемяване на пенис) Стартирал: 14.2см - дължина; 13.1см - обиколка. Настоящ резултат: 20.2см - дължина; 15.3 - обиколка.

Още публикации от този автор

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Повече в Пътеводител за уголемяване на пениса
Количество срещу качество при тренировките за уголемяване на пениса

При промяна на всяко упражнение без значение дали става въпрос за уголемяване на пениса или покачване мускулна маса, всеки трениращ...

Затвори