Защо е нужно да измерваме прогреса при подобряването на потентността

Тази публикация има 0 коментара

Стремейки се към някаква цел, най-добрия вариант за отчитане на прогреса е когато следите за постигнатите резултати. Количественото измерване при програмите за уголемяване на пениса ще ви помогне да определите своите постижения. Това касае както уголемяването, така и подобряването на ерекцията и удължаването на половия акт. Нека първо спомена защо тези измервания са от такова значение и след това ще споделя някои специфики как точно да го направите.
(Споделете мнение за: Защо е нужно да измерваме прогреса при подобряването на потентността във форумите на Blogzdrave)

Защо измерването е важно за поставените цели

Въпреки, че някои могат да го сметнат за загуба на време, нека се опитам да ви покажа какво е неговото значение и защо е незаменима част от целия процес за уголемяване на пениса.

Начална точка – Измерете своя пенис още в началото на програмата. Как бихте могли да разберете дали сте постигнали някакъв резултат ако не знаете от къде сте започнали? Това ще ви бъде от полза на всеки следващ етап и ще добиете реална представа за постиженията си.

Субективен поглед – Някои мъже смятат, че това е излишно и разчитат основно на субективната си преценка. За съжаление повечето от тях не са достатъчно обективни и заблудата, че могат да преценят сами, може да им попречи в по-нататъшния процес. Истината, е че личната оценка може да ни подведе когато става въпрос са самите нас. Обикновено се надценяваме за собствено успокоение и често надвишаваме реално постигнатите резултати.

Мотивация – Измерването на резултатите, може да ви даде допълнителна мотивация, особено ако не сте сигурни в постигнатото. Ако се спрем на уголемяването, то трябва да знаете, че там резултатите настъпват сравнително бавно и постепенно. Забравете за мисълта, че след като сте започнали с някаква програма, ще се събудите на следващата сутрин и ще установите, че пенисът ви е пораснал с три или четири сантиметра. Мислете за това като за новопосадено дръвче. Гледайки го всеки ден, няма да забележите особена промяна в растежа, но ако го видите след няколко месеца, ще откриете значителна разлика. Отчитането на резултатите, дава мотивация да продължите напред. Както е ставало дума и в други статии, не е необходимо да се прави всеки ден. Ако сте достатъчно постоянни и последователни, ще сте в състояние да проследявате всяко едно развитие и прогрес, настъпващ във времето.

Измерването ще ви позволи да направите нужната промяна – то ще ви даде реална представа дали правите нещата правилно или се нуждаете от промяна на настоящата рутина. Ако изпълнявате тренировки и до два месеца нямате промяна в размера, значи правите нещо неправилно. Това е сигнал, който ще получите след измерване и сами можете да прецените какво е необходимо да бъде променено, за да настъпи желания прогрес.

Как да измеря постигнатите резултати

Измерването не отчита не само промяна на дължината и обиколката, а и промяната в продължителността на половия акт и заздравяването на ерекцията. Най-важното е винаги да имате отправна точка и да правите нещата по един и същи начин, за да можете коректно да отчетете разликите.

Дължината на пениса – за целта, можете да измервате своя пенис в отпуснато или еректирало състояние. За измерване на дължината в еректирало състояние, повечето мъже поставят линийката в основата на срамната кост. След като максимално сте я притиснали отчетете данните до главата му и запишете резултатите. Същия метод може да бъде приложен и без притискате. Въпрос на личен избор е към кой от двата ще се насочите.

Измерване на обиколката – тук също съществуват два варианта за целта. Първият е чрез увиване на шивашки метър около най-дебелата част от пениса, а вторият е като измерите дебелината чрез конец и нанесете резултата върху линийка. Важното и в двата случая е да използвате един и същи метод при измерването и да го правите на едно и също място. При всеки мъж, тази зона е различно разположена по дължината на половия орган.

Измерване на издръжливостта – този метод е изключително прост. Единственото от което се нуждаете е обикновен часовник. За целта също има определена специфика на изпълнение. Не забравяйте, че винаги трябва да започвате отчитането по едно и също време. Това може да включва както физическото начало на половия акт, така и началото на любовната игра. Разбира се и в двата случая пениса трябва да е в ерекция. Тук могат да повлияят странични фактори като стрес и напрежение, за това е необходимо да запишете времето на няколко сесии и да отчетете средноаритметичната стойност.

Подобряване на ерекцията – при това измерване се има предвид скалата за твърдост на пениса използвана от Европейската асоциация по урология. Ниво едно може да бъде сравнено с полу еректирал пенис, който е невъзможно да осъществи полов акт. Към ниво две може да се даде сравнение с твърдост на обелен банан.
Половият акт е възможен, но е изключително труден и неефективен. При ниво три пенисът е достатъчно твърд, за да може да проникне във вагината, но все още не е достигнал пълния си капацитет. Последното ниво е четири и дава усещането за напрежение в члена поради максималното му изпълване с кръв. При него пенисът не дава индикации за загуба на ерекция и може да изпълнява максимално своята функция.

Peguru

Интереси: Медитация, Йога, УП (уголемяване на пенис) Стартирал: 14.2см - дължина; 13.1см - обиколка. Настоящ резултат: 20.2см - дължина; 15.3 - обиколка.

Още публикации от този автор

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz

Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE