Размерът на пениса влияе върху мъжката привлекателност

Тази публикация има 0 коментара

Навярно всеки е чувал фразата, че размерът няма значение. Последните проучвания в областта обаче сочат, че това твърдение е напълно погрешно. Статистиката сочи, че размерът има значение за жените още преди да са решили да правят секс с вас.

Размерът на пениса според таблицата на Леймън

Когато говорим за размера на пениса при хората и бозайниците нека обърнем внимание на следните факти.
* За разлика от много бозайници, пенисът на мъжа не се прибира в тялото когато не е в еректирало състояние и пропорционално е най-големия сред млекопитаещите.
* Когато мъжът е с лице към жената, тя има пълната възможност да огледа неговия пенис.
* Може да звучи парадоксално, но преди да бъде измислено бельото, пенисът е бил първото нещо, на което жената е обръщала внимание. Дали според вас това би повлияло на нейния избор на партньор?

Значението на размера според последните проучвания
Ново проучване е проведено от изследователите Браян Мауц, Боб Уонг, Ричард Питърс и Майкъл Дженингс. Те записват в своя бюлетин за Националната академия на науките, че колкото по-надарен е един мъж, толкова е по-привлекателен за жените. Проучването показва, че размерът на мъжкия член има пряка връзка с копулационния избор на жената, което протича на подсъзнателно ниво.
Мауц и колегите му изготвят 50 компютърно генерирани фигури на голи мъже в цял ръст като обръщат основно внимание на три основни черти:

* Височина
* Разстоянието от рамото до хълбока
* Отпуснато състояние на пениса

105 жени на средна възраст около 26 години са помолени да направят своя избор по скалата от 1 до 7. Трябва да се отбележи, че те са били сами когато са преглеждали графиките, а отговорите им остават анонимни.

Резултатите
Някои от тях, потвърждават констатациите на гореспоменатите учени. На пъво място, дамите предпочитат по-високи и добре сложени мъже. Също така техен приоритет са широките рамене и тесни бедра (класическата структура на плувец). На едно от първите места са предпочитанията за размера на пениса, като според повечето представителки на нежния пол той трябва да е достатъчно голям на дължина и дебелина.

Най-интересен се оказва факта, че жени с по-едра структура на тялото предпочитат мъже, които са максимално надарени. Като перфектно съчетание, те избират фигури на мъже, които са едновременно високи и надарени. Макар, че не е задължително високите мъже да имат по-големи пениси, това си остава едно предположение сред жените, което ги кара да направят своя избор на сексуален партньор.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса
4 причини да искаме по-голям пенис

Много мъже търсят различна информация в блогове и форуми, интересувайки се от методите за уголемяване на пениса. Повечето от тях...

Затвори