4 причини да искаме по-голям пенис

Тази публикация има 0 коментара

Много мъже търсят различна информация в блогове и форуми, интересувайки се от методите за уголемяване на пениса. Повечето от тях наистина решават да опитат и упоритостта им е увенчана с успех. Не малка част започват с определени резерви към това и не след дълго осъзнават, че уголемяването на пениса е напълно възможен процес. Въпреки всичко още има такива, които приемат уголемяването за нереално и подхождат с определена несигурност. Не са малко и тези, които твърдят, че няма нужда от уголемяване на мъжкото достойнство.
Аз съм убеден, че съществуват основателни причини да притежавате по-голям пенис. В следващите редове ще се опитам да обясня защо.

1. Някои пози по време на секс са осъществими – Когато говорим за чисто механичното проникване, всички знаем, че по-големият размер е за предпочитане и дава свобода за експерементиране. Уголемяването на пениса може да ни помогне да се възползваме от всяка една секс поза записана в Кама Сутра, без да се притесняваме, че няма да бъдем в състояние да я изпълним правилно.

2. Повече увереност в леглото – Нека бъдем откровени пред себе си. Няма мъж, който да не желае да впечатли жената насреща с физическата сила на своето тяло и особено когато е гол пред нея. Разполагайки с по-голям пенис, ще имаме самочувствието да покажем себе си без никакво притеснение. Това ще ни направи не само по-уверени, но и ще предразположи към много по-романтични ситуации и експерименти в спалнята.

3. Повече увереност в социалния ни живот – Когато се чувстваме добре в кожата си, ще имаме самочувствие във всяка една сфера от социалния ни живот. Бъдете сигурни, че за това размерът има особено значение. Вътрешната увереност, която притежаваме, би ни направила успешен събеседник, бизнес партньор и човек, с който хората желаят да общуват. Никой не обича затворените в себе си мъже притежаващи единствено скромност. Притежаването на по-голям пенис би подобрило семейните взаимоотношения, би улеснило общуването, ни с непознати хора, а това неминуемо води до успех и развитие в социален аспект. Мъжете, които са по-уверени на работното си място е доказано, че са много по-креативни, а от това следва подобряване на работоспособността и съответно до повишаване на финансовите облаги или кариерно издигане.

4. Повишаване на личното щастие – Според “Пирамидата на Потребностите“ на Маслоу, себеактуализацията е поставена на върха на човешките постижения. Някои ще си зададат въпроса какво е себеактуализация? Като цяло това сме ние в най-доброто, в което можем да се превърнем. Пълното съвършенство, което можем да постигнем в собствения си живот и максималното развитие на потенциала ни. При много мъже това включва и размера на пениса, защото без необходимата самоувереност успехът обикновено остава далече пред нас. Когато себеусъвършенстването е на лице, всичко като че ли се подрежда от само себе си. Това не изключва и личното щастие. Просто ще спрем да мислим за дребните проблеми, около нас и ще обърнем внимание само на положителните неща, които ни вълнуват. Да бъде щастлив в собствената си кожа е най-големият подарък, който всеки може да направи за себе си.

Peguru

Интереси: Медитация, Йога, УП (уголемяване на пенис) Стартирал: 14.2см - дължина; 13.1см - обиколка. Настоящ резултат: 20.2см - дължина; 15.3 - обиколка.

Още публикации от този автор

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса
Вярвайте в пениса си и във вашата партньорка

В скорошна статия разгледахме въпроса за синдрома на малкия пенис. Едно от нещата, които могат да ни помогнат да преодолеем...

Затвори