Интересни факти за пениса – част 3

Тази публикация има 0 коментара

Не е голяма изненада, че тук се обръща особено внимание на мъжкото достойнство. Преди време разгледахме редица интересни факти относно пениса. Днес ви предлагаме третата и последна част от тази серия. В следващите редове можете да научите неща, които никога до момента не сте чували.
1. През 2003 година, дружеството  Guilin Latex създава най-големия презерватив в света. Височината му е била 86 метра, а обиколката близо 100 м. Той е изработен от ПВЦ материал и е поставен върху хотел в китайския град Cuilin по повод Световния ден на населението.
2. През 1995 г. жител на Хонг Конг повдига с пениса си тежест от 250 кг.
3. Мъжете, правещи секс поне веднъж седмично могат да намалят риска от инсулт с 50%, риска от диабет с близо 40% и заболявания на сърдечно съдовата система с около 30%. Също така те имат значителен шанс да доживеят възраст над 80години.
4. Клар Хенри осми е имал панталони с изработен специален джоб, имитиращ непрекъсната ерекция.
5. В Древна Гърция на почит са били мъжете с малки пениси, а към по-надарените се е гледало с презрение.
6. През средновековието импотентността се е лекувала със смес от мозъците на 30 мъжки врабчета, с лой от мъжки козел и достатъчно мед, за да се притъпи неприятното усещате. Мъжете е трябвало да приемат от субстанцията всеки път преди секс.
7.  Liberalia е празник в древен Рим, който се е празнувал когато момчето в едно семейство за първи път получи еякулация.
8. За да получи ерекция, пенисът се нуждае от приблизително 130 мл. кръв. Това означава, че е необходимо циркулацията да бъде  около 2 мл. в секунда.
9. Леонардо да Винчи е смятал за ненормален всеки мъж, който се е срамувал да покаже своя пенис пред жена.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Любопитно
Пиенето на много Кола, може да доведе до намаляване на сперматозоидите

Има толкова много информация в интернет, засягаща мъжката плодовитост, че понякога човек лесно може да подмине, това, което търси. Преди...

Затвори