Вярвайте в пениса си и във вашата партньорка

Тази публикация има 9 коментара

В скорошна статия разгледахме въпроса за синдрома на малкия пенис. Едно от нещата, които могат да ни помогнат да преодолеем деструктивните последици от него, е да имаме повече вяра в своя пенис, както и в партньорката ни.

Вярвайте във възможностите на пениса си

В темата беше засегнат средния размер на члена и размера на женското влагалище. Независимо от това, че размерът ни може да е под средния, трябва да сме сигурни, в способността ни да накараме жената до нас да достигне до вагинален оргазъм и да изпита истинско удоволствие от половия акт. Вярно е, че не всяка дама може да достигне до оргазъм по стандартния начин, без значение колко сме надарени. В действителност жената в повечето случаи достига до кулминация чрез допълнителна стимулация на клитора. Ако не сме в състояние да стимулираме достатъчно нейната Г-точка, то най-вероятно за това можем да обвиняваме единствено размера на пениса си. Разбира се незадоволяването може да се дължи и на неправилната техника. Може да опитаме и стимулация с пръсти, за да се уверим, че е в състояние все пак да получи истинска наслада от акта. Това би ни дало отговор на въпроса дали причината е в нея или в размера на пениса ни.

Вярвайте в своята партньорка

Когато една жена реши да прави секс с един мъж, не е задължително в самото начало да мисли за размера на неговото достойнство. Няма как да е информирана какво притежаваме, освен ако не сме се запознали на нудистки плаж или на обществен басейн. Но дори и в този случай, не може да добие представа за размера ни в еректирало състояние. Така, че можем да се успокоим за минутка. Тя няма да реши да го направи с нас за първи път на базата на първоначалните си впечатления.
За много представителки на нежния пол съществуват по-важни качества в потенциалния им бъдещ партньор.

* Постепенното натрупване на доверие по време на разговора
* Чувството ни за хумор и начина, по който се държим с нея
* Умението да я изслушваме и разбираме
* Загрижеността и вниманието са част от нейния списък
* Хигиена, прическа, външен вид, усмивка и общото поведение се поставят не на последно място

Не съществува конкретен списък с това, какво искат жените, но ако има такъв то той би бил доста дълъг и разнообразен. Относно физиката, няма константа защото с времето всичко може да бъде променено. Дори и да не сме особено надарени, можем да обърнем повече внимание на това, какво харесва половинката ни в леглото и да експериментираме с нови техники. По-големият пенис не винаги може да ни направи по-добри любовници, но все пак трябва да знаем, че размера може да бъде коригиран по съвсем естествен начин с различни програми и тренировки. Изграденото доверие помежду ни, е ключов фактор в това да пожелаем да направим някакви крачки за промяна и да сложим край на притесненията, касаещи големината на нашето мъжко достойнство.

Peguru

Интереси: Медитация, Йога, УП (уголемяване на пенис) Стартирал: 14.2см - дължина; 13.1см - обиколка. Настоящ резултат: 20.2см - дължина; 15.3 - обиколка.

Още публикации от този автор

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

9 Коментара за "Вярвайте в пениса си и във вашата партньорка"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Зизо28
Гост
Зизо28
3 години 2 месеца преди
Имам въпрос към по-опитните тук. Преди година измерих обиколката на любимия вибратор на жена ми, който използваме понякога по време на забавление и открих, че е 15 сантиметра в диаметър. Пенисът ме бе със същата обиколка, но изглеждаше по-малък. Реших да започна тренировки с използване на батмейт и вимакс. За една година достигнах 16.5 сантиметра обиколка на главата и 16 на тялото (сега изглежда като бухалка). Жена ми започна да се оплаква от новия ми размер. В началото рядко, а сега постоянно. Преди около седмица реших да опитам да превърна част от обиколката си в дължина с екстедера, но нищо… Прочети още »
Scarface
Потребител
Scarface
3 години 2 месеца преди

16.6 е доста над средното ниво. Въпреки това някои вагини постепенно се разширяват и свикват с промяната, но на женати може да е достигнала своите граници.
Опитайте да с повече лубрикант.

peshkata
Гост
peshkata
3 години 2 месеца преди
Аз съм приблизително с твоята обиколка и мисля, че ако една жена е достатъчно загряла би поела и по-голям. Просто отнема време. При дебелината нещата са по-гъвкави, отколкото при дължината. Ако пенисът е много по-дълъг от вагиналния канал ще причинява болка и дискомфорт при проникване. Някои мацки се кефят да поемат повече спрямо техните възможности. Тъй като сте женени, ти препоръчвам до спреш тренировките и да го оставиш да върне първоначалния си размер. Няма никакъв смисъл от по-голям размер след като на женати не й харесва. Ако имах избор щях да сваля поне сантиметър надолу защото често ме ограничава в… Прочети още »
motorista
Потребител
motorista
3 години 2 месеца преди

Единственото, което мога да кажа е.. Един добър силиконов лубрикант!
Аз също съм с 16 санта обиколка и без лубрикант трудно се случва с моята булка.
Винаги имаме на близо смазка! Малко от нея и потегляме на дълъг път! 🙂
Лубриканта е приятел на мъжете и жените 🙂

Leady Fire
Потребител
Leady Fire
3 години 2 месеца преди

А каква ти е дължината?

Зизо28
Гост
Зизо28
3 години 2 месеца преди

18 сантиметра

Leady Fire
Потребител
Leady Fire
3 години 2 месеца преди

Спри да го уголемяваш или тя ще спре да ти пуска! Пенисът ти е огромен и повечето жени биха се оплакали.

Маринела
Потребител
Маринела
3 години 2 месеца преди

С голям е по добре, но не твърде често 😉 Не мислиш ли?

Leady Fire
Потребител
Leady Fire
3 години 2 месеца преди

Въпрос на вкус и физиология. Аз лично не си падам по прекалено големи, но имам приятелки, които ги предпочитат.
И говорим само за вагинален секс. Не познавам такава, която да харесва да прави орална любов на голям пенис.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса
Количество срещу качество при тренировките за уголемяване на пениса

При промяна на всяко упражнение без значение дали става въпрос за уголемяване на пениса или покачване мускулна маса, всеки трениращ...

Затвори