Количество срещу качество при тренировките за уголемяване на пениса

Тази публикация има един коментар

При промяна на всяко упражнение без значение дали става въпрос за уголемяване на пениса или покачване мускулна маса, всеки трениращ е поставен пред няколко основни въпроса. Когато въвеждаме промяна в тренировъчната си програма трябва да се вземе предвид следното:

* Брой повторения, които ще направим
* Брой серии при изпълнението им
* Колко различни да бъдат
* Колко дни в седмицата ще тренираме
* Колко дни ще отделим за почивка

Когато започнем програма за уголемяване на пениса, първо мислим за броя упражнения Х и крайния резултат У.
Има известно основание да се вярва на тази теория. Въпреки, че не винаги повечето повторения и натоварване водят до положителен резултат. Много трениращи са се сблъсквали с действителността, при която изпълняват определен брой упражнения в определена последователност, но въпреки това резултата не е на лице. Първата мисъл, която се появява е, че програмата не работи.

Тук е мястото да се замислим дали правим всичко както трябва и дали тренировъчната програма избрана от нас е подходяща. Вече говорим и за качеството на тренировка.

Разбира се количеството както и вида на упражненията, което правим е от съществено значение за постигането на целите ни. Последователността и постоянството се поставят на първо място. Ако сме решили да изпълняваме някаква тренировъчна програма четири пъти седмично, то така трябва и да продължим, като всяка седмица може да надграждаме с различно упражнение, без да намаляваме интензитета и броя изпълнения.
Обръщайки внимание на качеството, трябва да се отбележи, че то е на първо място. Избирайки своята програма, трябва да се запознаем с правилното изпълнение на конкретното упражнение без значение дали става въпрос за Джелк или Кегел. Правилното изпълнение, както и времето за почивка са формулата за растеж и положителен резултат. Не трябва да забравяме, че всяка тренировка направена правилно, ще ни предпази от нараняване или евентуална травма, а това е от съществено значение защото няма да ни се налага да се възстановяваме прекалено дълго и да губим от постигнатия вече резултат.

Мислете за тренировките за уголемяване на пениса като за тренировка за покачване на мускулната маса. При всяко претрениране, няма да даваме възможност на мускула да се възстанови и ще стопираме белтъчния синтез, който води до истинския резултат.

Същото е и при тренировките за уголемяване на пениса.
Без значение дали търсим уголемяване на размера или подобряване на ерекцията, важно е да открием подходящите за нас тренировъчни програми, като се стремим да открием баланса между количество и качество. Тези два фактора са правилната формула, която ще повлияе положително на нашия успех.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

1 Коментар за "Количество срещу качество при тренировките за уголемяване на пениса"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
monsterbu
Автор
3 години 2 месеца преди

Търсенето на бързи резултати е основна грешка при всеки начинаещ. Гоненето на тази цел кара да залагаме на количеството за сметка на качеството, което води до бързо разочарование и демотивация.
Всеки, който е решил да направи пениса си по-голям, трябва да е наясно, че това няма да се случи за седмица или две. Нужно е време, упоритост и постоянство.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Пътеводител за уголемяване на пениса
Мислете за пениса си като за голям. Подходете позитивно към уголемяването.

Силата на нашия ум може да формира действията ни, а това е наистина невероятно. Всеки е забелязал, че когато нещата...

Затвори