Мислете за пениса си като за голям. Подходете позитивно към уголемяването.

Тази публикация има 3 коментара

Силата на нашия ум може да формира действията ни, а това е наистина невероятно. Всеки е забелязал, че когато нещата в живота не се нареждат според очакванията, понякога се фокусираме основно върху негативните мисли. Това върху което трябва да насочим своето внимание, ще се превърне в наша реалност. Доказано е, че положителната психическа нагласа дава огромна полза върху здравето и социалния живот на човек, особено когато се бори с някакъв проблем.
Нека се опитаме да разгледаме няколко начина, чрез които да оформим позитивното си мислене когато става въпрос за уголемяване на мъжкото достойнство.

Визия за началото – Виждайки големи пениси в порно филмите може би е нормално в началото да изпитваме известно неудобство относно своя размер. В действителност не е необходимо да се депресираме. Трябва да превърнем тази визия в мотивация, която да ни даде първоначален тласък в пътя, който трябва да извървим. Това би ни мотивирало да не се отказваме от първоначално поставените цели и бини помогнало да останем доволни дори и от малкото или бавно постигнатите резултати.

Отбелязвайте своите резултати – За поддържане на мотивацията, воденето на записки е абсолютно задължително. Някои потребители отбелязват в подписа си, това което са постигнали. Като допълнение можем да обсъждаме своите цели и резултати. Не малка част от нас биха споделили мнението и опита си, както и
програмата, която използват. Не забравяйте, че целите ви винаги трябва да бъдат дългосрочни. Не търсете бързи резултати. Бъдете постоянни и методични.

Създайте си обкръжение – Очевидно е, че повечето мъже, които искат да уголемят пениса си, не споделят това със своите половинки. Причините за това могат да бъдат от най-различно естество. Анонимността в интернет пространството може да ви даде определена сигурност и да ви накара да споделите проблем или да потърсите съвет. Говорете за успехите и неуспехите си. Търсете отговор на всичко, което ви вълнува. Съвсем скоро ще осъзнаете, че не сте единствения, който иска да попита нещо и търси решение на своя проблем. Поддържането на контакти с хора, които имат една и съща цел, ще ни помогне да поддържаме позитивния начин на мислене през цялото време. Този сайт е идеалното място за целта.

Следете за успехите на другите – Това е един много лесен начин да откриете правилния път. На първо място е необходимо да осъзнаете, че след като другите могат да постигнат добри резултати, значи и вие ще бъдете способни на това.

Дръжте съзнанието си будно – Знайте, че уголемяването на пениса е процес, който отнема време. Пътят ще бъде изпълнен с неравности и е необходимо да сте наясно с това още в самото начало. Понякога желанието за моментален или бърз успех не се оправдава. Много неща могат да се отразят върху умствената ни нагласа, но нашата победа тук ще бъде момента, в който си кажем, че всичко е наред и това са нормални процеси. Когато разберем, че истинският провал настъпва само в момента, в който се откажем, значи ще излезем от тази “игра“ като победители.

Peguru

Интереси: Медитация, Йога, УП (уголемяване на пенис) Стартирал: 14.2см - дължина; 13.1см - обиколка. Настоящ резултат: 20.2см - дължина; 15.3 - обиколка.

Още публикации от този автор

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

3 Коментара за "Мислете за пениса си като за голям. Подходете позитивно към уголемяването."

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Милен20
Гост
Милен20
2 години 5 дни преди

Смятате ли, че хората, които мислят позитивно за уголемяването постигат по-добри резултати, отколкото тези, които гледат негативно на него?

cover
Гост
cover
2 години 5 дни преди

Абсолютно,вярвам в написаното горе. Смятам, че голяма част от успеха при уголемяването на пениса се крие в позитивното мислене. То влияе и върху всички останали аспекти в живота.

pen4o
Гост
pen4o
2 години 4 дни преди

Винаги се опитвам да мисля позитивно. Когато виждам резултат, той ме мотивира допълнително. В момент на застой се разочаровам и изпълвам с негативизъм, но приемам това за нормално. Никой не може да бъде безграничен оптимист 🙂

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Повече в Нови, Пътеводител за уголемяване на пениса
Безопасност при тренировки за уголемяване на пениса – Част втора

Тази статия не бива да бъде приемана или тълкувана като медицински съвет. В случай, че сте решили да започнете тренировъчна...

Затвори