Синдром на малкия пенис – имате ли го и какви са възможностите за промяна

Тази публикация има 5 коментара

Понятието малък пенис се среща изключително често. Повече от половината представителите на мъжкия пол, определят пениса си за такъв. Това понякога е погрешно и зависи на каква база се прави. Може ли всъщност да се определи кога мъжкото достойнство се приема за малко? Мисълта е в главите на много мъже. В тази статия ще се опитаме да направим някои обобщителни характеристики, които да ви бъдат от полза, в случай, че се стремите към промяна на размера си.

Страдам ли от синдрома на малкия пенис?

Според вас страдате ли от такъв синдром? Отговорете на следните въпроси и може би сами ще стигнете до правилния отговор.
* Смятате ли, че имате малък пенис, и това  се отразява върху качеството ви на живот?
* Измервали ли сте размера му, като получените данни ви притесняват защото доказват, че той е малък?
* Смятате ли че размерът на пениса ви пречи да задоволите партньорката си?
* Мислите ли, че ви пречи да получите истинско удоволствие от секса?
* Кара ли ви да се чувствате тревожни?
* Срамувате ли се от големината му?
* Притеснявате ли се, че жените ще се присмеят ако ви видят без бельо?
* Вярвате ли, че биха ви отхвърлили заради неговият размер?
В случай, че сте отговорили с Да на един или повече въпроси, е много вероятно да страдате от синдрома на малкия пенис.

Имам ли наистина малък пенис и страдам ли от този синдром?

Има различни проучвания, показващи какъв е средният размер на члена. Обикновено данните варират в различните държави, но като общоприета мярка се смята около 13,5 см. Това не означава, че ако атрибутът ви е 13 см. минава към графата малки, но ако е под тази граница, може би трябва да се замислите над въпроса.

Доказано е, че женската G-точка е на няколко сантиметра след входа на влагалището, и дори един малък размер би бил в състояние да я симулира. Ако пенисът ви е по-малък от 12 см. бъдете сигурни, че проблемът в случая няма да е само в главата ви, а ще е реално съществуващ.

Има различни методи за уголемяване на мъжкото достойнство както на дължина, така и на дебелина. Всички те са напълно достъпни и всеки, който желае да промени сексуалния си живот би могъл да се възползва от тях.

В случай, че той е 12см. или още по-малък, несъмнено страдате от синдрома на малкия пенис. Без значение какво казва половинката ви или колко ще се опитате да се самоуспокоите. Начина, по който виждате пениса си може да не съвпада със статистиката, но какво си мислите вие, няма никакво значение. Сравнение може да се направим с тялото на анорексичка, която въпреки действителността, продължава да се вижда пълна в огледалото.

Ако сте със среден размер имате реални шансове да впечатлите една жена. Да това е така, но не всяка. Мъжът желае да има нещо повече, особено когато става въпрос за мъжкото му достойнство. Тук вече не говорим за синдром на малкия пенис. Ако партньорката ви е задоволена, може би всичко е наред за нея. Въпросът е съвсем друг и той е дали се чувствате удобно в кожата си?

Как да се справите със синдрома на малкия пенис?

Един от методите е чрез влияние върху психиката. Когнитивната терапия може да помогне за намаляване на тревожността свързана с размера. Можете да се научите как да коригирате лошите си навици свързани със синдрома, а именно:
* Преодоляване на потенциални ситуации
* Вярата в това, че ситуацията ви е единствена и неизбежна
* Страх от отхвърляне и подиграване
Промяната на тези основни точки, биха ви дали необходимото самочувствие да продължите напред. Това разбира се е само първата стъпка.
Всеки знае, че осъзнаването на проблема е половината му решение и е много важно човек е наясно със себе си.

Peguru

Интереси: Медитация, Йога, УП (уголемяване на пенис) Стартирал: 14.2см - дължина; 13.1см - обиколка. Настоящ резултат: 20.2см - дължина; 15.3 - обиколка.

Още публикации от този автор

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

5 Коментара за "Синдром на малкия пенис – имате ли го и какви са възможностите за промяна"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Питбул
Потребител
Питбул
3 години 2 месеца преди

Това е причината, поради която направих сефтето си на 26. Дори и сега продължава да ме притеснява в дадени ситуации, например в обща съблекалня или на писоар в обществена тоалетна. Затова следя сайта и тренирам пениса си. Доволен съм от постигнатото, но въпреки това има какво още да се желае.

VecTor
Потребител
VecTor
3 години 2 месеца преди

И мен ме човърка от време на време. Не до точка на депресия или негативна реакция спрямо жените, но седи в дъното на съзнанието ми.

алибаба
Гост
алибаба
3 години 2 месеца преди

Аз също живея от години с този стрес. Знам, че няма магическо решение на проблема, но работя по въпроса. При мен проблема се изразява физически. Имам си момиче с което правим секс, но сме изключително ограничени от към пози и движения.

Metalteam
Автор
3 години 2 месеца преди

Отървете се от негативизма и прегърнете помощта, която ще получите тук. Има успели членове, започнали от малко сантиметри и постигнали феноменални постижения. Може да бъдете едни от тях, но това изисква ангажимент и упоритост както и промяна в начина на мислене.
Изборът си е ваш дали да прекарвате времето си в режим „аз горкият“, или да насочите цялата си енергия за промяна в живота си! Ние сме тук за да си помагаме по този път!

monsterbu
Автор
3 години 2 месеца преди

„Изборът си е ваш дали да прекарвате времето си в режим „аз горкият“, или да насочите цялата си енергия за промяна в живота си!“ – много точно казано!

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса
Безопасност при тренировки за уголемяване на пениса – Част втора

Тази статия не бива да бъде приемана или тълкувана като медицински съвет. В случай, че сте решили да започнете тренировъчна...

Затвори