Безопасност при тренировки за уголемяване на пениса – Част втора

Тази публикация има един коментар

Тази статия не бива да бъде приемана или тълкувана като медицински съвет. В случай, че сте решили да започнете тренировъчна програма, е необходимо да съберете достатъчно информация или да направите консултация със специалист.

Мерки за безопасност при изпълнението на тренировки за уголемяване на пениса

Всяка тренировка е специфична сама по себе си и не може да се използва универсална предпазна мярка при изпълнение на конкретно упражнение. Тази статия ще ви насочи към правилното изпълнение на различните тренировъчни програми и ще ви помогне да избегнете нараняване или претоварване.

Кегел  (виж: Как се изпълнява упражнението Кегел) – Ако сте начинаещ, е необходимо да не натоварвате мускулите си прекалено много. Нужно е да прилагате съвсем малко сила, като се стараете съкращенията да не водят до излишно натоварване. В случай, че сте усвоили основните техники, можете да преминете на следващ етап като увеличите силата на стягане и броя повторения. Не трябва всичко да се случва в една сесия. Постарайте се да ги разделите на три повторения през деня като постепенно повишавате интензивността на изпълнение. Някои правят грешката да натоварят тазовите си мускули максимално още през първите етапи на упражнението, без да са запознати с възможните негативни последствия. Това може да доведе до възпаление и дори вътрешни наранявания, защото са под напрежение почти през целия ден. Твърде многото повторения или прилагането на прекалено напрежение би довело до обратен и нежелан ефект. Както казахме е добре сесиите да бъдат разпределени равномерно през целия ден.

Джелк (Челик) – Основното оплакване, което се наблюдава при неправилното изпълнение на  тренировъчната програма е болка в главичката или спукани капиляри. Дължи се на прекомерното и интензивно издърпване от основата към главата на пениса. До нежелания ефект се стига и от прекалено енергичното изпълнение. Друга грешка при начинаещите е използването на излишна сила и  получаването на ерекция. Многото движения комбинирани със повече натиск обикновено водят до болка. Ако усетите такава, прекратете за два или три дни, след което да започнете отначало като се стараете всичко да се случва бавно и прогресивно без да се стремите към незабавен резултат. (виж: Как се изпълнява Челик)

Стречинг (Разпъване с екстендер) – Обикновено тук рискът се крие в прекалено силното разтягане, което трениращия прилага без да има предварителната подготовка. Загряванията преди началото са абсолютно задължителни, а натиска или по-скоро стягането, не трябва да предизвиква болка или излишно напрежение. (виж: Какво е пенис екстендер и как се използва)

Усукване – Упражнението е малко известно сред практикуващите тренировки за уголемяване на пениса. С него се занимават основно напредналите и то с изключително внимание. Обикновено се смята за нестандартно и необичайно, а към него трябва да се подходи с висока степен на осъзнатост и внимание. Тук рискът се крие в комбинацията на самата тренировка с уреди за уголемяване на пениса. Силното клампиране, може да доведе до прекомерно задържане на кръв и да причини болка и напрежение.

Тежести – Най-често срещаната причина за нараняването при носене на тежести е надвишаване на препоръчителното тегло. Обикновено нараняванията се наблюдават в областта на закрепяне на уреда към члена. Те се изразяват в протриване на тъканта и наличие на леки синини в следствие от неправилната употреба. Повечето мъже използват подложка за избягване на тези рискове, но въпреки всичко трябва да се подходи внимателно особено в началото на курса. Друг страничен ефект от неправилната употреба може да се изрази в усещане на изтръпналост или напрежение. За да бъде избегнат неприятния момент е нужно да сте запознати с начина на употреба. Задължително правете почивки по време на сесиите, за да възстановите нормалното кръвообращение в пениса.

Помпи – Те работят на принципа на създаването на вакуум чрез изпомпване на въздух или вода (Виж: Как работи Батмейт – пенис помпа с вода), като по този начин стимулират кръвообращението в пениса и дават предпоставка за растеж на тъканите. Нараняванията са рядкост, но все пак не са изключени. Изразяват в лека изтръпналост или спукани капиляри в областта на главата. За да бъдат изключени тези странични ефекти не прекалявайте със сесиите, а между тях правете почивки от по няколко минути.

Клампиране ( Виж упражнение: Затягане 101) – Упражнението цели да ограничи притока на кръв и с това да се увеличи обиколката на члена. Въпреки потенциала, който практиката носи, към нея трябва да се подходи изключително внимателно. Когато сте в сесия, трябва да се убедите, че във всеки един момент можете бързо да се освободите от поставената скоба или еластичен пръстен, затова е препоръчително да се прави с ръка (виж упражнение:Компресор). Ако забележите посиняване или обезцветяване, най-добре е да направите почивка от поне 10 минути за пълното възстановяване на притока на кръв. Макар да се използва рядко, тренировката се практикува основно от напреднали и никога като основно упражнение. Препоръчва се в комбинация с Кегел и Джелк.

Към: Безопасност при тренировките за уголемяване на пениса част първа

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

1 Коментар за "Безопасност при тренировки за уголемяване на пениса – Част втора"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Питбул
Потребител
Питбул
3 години 2 месеца преди

Поздравления за добрата публикация! Много добре представена.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Пътеводител за уголемяване на пениса
Безопасност при тренировките за уголемяване на пениса

Нищо в тази статия не бива да бъде приемано или тълкувано като медицински съвет. В случай, че сте решили да...

Затвори