Безопасност при тренировките за уголемяване на пениса

Тази публикация има 0 коментара

Нищо в тази статия не бива да бъде приемано или тълкувано като медицински съвет. В случай, че сте решили да започнете тренировъчна програма, е необходимо да съберете достатъчно информация или да направите консултация с личния си лекар.

За максимални резултати си поставете ясни цели в самото начало
Когато става въпрос за тренировки целящи уголемяване на пениса, безопасността е на първо място. Винаги подхождайте с повишено внимание към всяко едно упражнение, без значение дали се е превърнало в рутина или просто сте решили да го опитате. Спецификата на изпълнение и спазването на определени правила са от изключителна важност за вашата безопасност. Това ще ви спести нежелани травми или наранявания.

За да си осигурите максимална безопасност през първите няколко сесии  е необходимо да знаете какво точно правите и какво да очаквате в началото. За правилното изпълнение на една фитнес програма спортистите изграждат така наречената връзка “съзнание-мускули“. В разгледания конкретно случай тази връзка се нарича “съзнание – пенис“. Вие можете да имате очаквания за различни резултати и да се чувствате по различен начин на всеки етап от тренировките. Ако искате да извлечете най-доброто от прилаганата рутина,  трябва да обърнете специално внимание и на най-малката промяна. Това не само би ви тласнало напред към успеха, но и ще ви помогне да избегнете евентуално нараняване.

Упражнения за удължаване на пениса (Виж: Видео с упражнения за уголемяване на пениса)
Когато започнете с този вид упражнения, ще усетите леко напрежение в целия си пенис. Когато сте в процес на растеж, ще забележите промяна в дължината още през първите няколко седмици. За да сте сигурни, че тренировката е изпълнена правилно, трябва да изпитвате леко изтощение след нейното приключване. Важното, което трябва да се отбележи в случая, че при физическата активност не бива да се усеща никаква болка.

Упражнения за удебеляване на пениса
Те целят разширяване на мантията или така наречената туника, обгръщаща кавернозните тела. При правилно изпълнение, след всяка тренировка трябва да усещате пениса си по-плътен и с увеличен обем.

Упражнения за подобряване на сексуалната издръжливост
Целта им е повишаване на издръжливостта, подобряването на ерекцията, еякулационния контрол и начина, по който изглежда пениса. Тук основно се третира главата и чувствителната зона зад нея. Необходимо е да се подходи изключително внимателно, за да се избегнат охлузвания или спукване на кръвоносни съдове. Целта е с времето, чувствителността в тази зона да намалее. В никакъв случай не бива да се претренира, а когато усетите болка или дискомфорт, да спрете с тренировките за няколко дни. (Виж: Контрол над еякулацията с техниката“Старт Стоп“)

Кратко обобщение относно тренировките
Независимо към кой от видовете сте се насочили, има общоприети правила, които трябва да се спазват. На първо място е предварителната подготовка и загряването (виж: Как да загреем пениса си преди тренировки). Това може да се случи както с обикновена топла вода, така и със затоплена хавлиена кърпа или друго средство, което би повишило температурата на пениса. По време на затоплянето може леко да прилагате и определен от вас масаж, което допълнително ще подготви тъканите за екстензия. В някои случаи се наблюдава и частична ерекция, която е в рамките на нормалното. Желателно е да се използва лубрикант, балсам или крем. Това допълнително ще ви осигури комфорт и ще допринесе за по-лесното протичане на тренировъчния процес.

Към: Безопасност при тренировки за уголемяване на пениса – Част втора

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Пътеводител за уголемяване на пениса
Как да избегнем нараняване по време на тренировки за уголемяване на пениса

Както всеки вид тренировки, упражненията за уголемяване на пениса крият своите рискове от нараняване. В тази статия ще получите полезни...

Затвори