Как да избегнем нараняване по време на тренировки за уголемяване на пениса

Тази публикация има 3 коментара

Както всеки вид тренировки, упражненията за уголемяване на пениса крият своите рискове от нараняване. В тази статия ще получите полезни съвети, даващи насоки, как да избегнете потенциални травми от неправилно им изпълнение.

Загряване
Една от най-често срещаните причини за нараняване на пениса при изпълнение на конкретно упражнение е, че не се отделя необходимото време за правилното затопляне на тъканите. Всеки е зает със своите ежедневни ангажименти и смята загряването за излишно, но е необходимо да знаете, че тази стъпка ще ви гарантира максимална подготовка за изпълнението на дадено упражнение. Тя не само ще ви помогне да предотвратите евентуално нараняване, но ще увеличи потенциала за развитие и би довела до по-ефективни резултати.

Напредвайте бавно
Съвременното ежедневие на повечето хора се е превърнало като заведение за бързо хранене. Искаме нещо и го искаме веднага. До някъде е добре, но винаги трябва да имаме едно наум когато става въпрос за промените, които желаем да направим с нашето тяло. Важи за абсолютно всеки един аспект. Ние сме програмирани така, че да не желаем да чакаме с месеци дълго очакваната промяна. Това може да доведе до изкушението да прибързаме с решения и действия, които могат да доведат до нежелани последствия. Независимо дали става въпрос за трениране на пениса, или за друга част от тялото трябва да сме наясно, че нещата се случват бавно, постепенно и най-важното с надграждане. Винаги започвайте с минимума, като през цялото време се вслушвате в това, което ви подсказва вашето тяло.

Не прекалявайте с очакванията си
Няма мъж, който да не е развълнуван когато започне дадена програма за уголемяване на пениса. Всеки е впечатлен от първоначално постигнатите резултати и винаги се стреми към повече. Това важи особено за пенис помпите и екстендерите. Възможно е бързия напредък да ни заблуди, че тялото може да понесе повече натоварване отколкото е способно. Прекаления ентусиазъм може да ни накара да изпробваме максималния си потенциал, но е задължително да се знае, че свръх екстензията често води до нежелателни наранявания.

Вслушайте се в тялото си
Ако вашето тяло ви каже “това е достатъчно“, по-добре да се вслушате в него. Никога не бива да изпитвате болка по време на тренировка. Ако почувствате такава – прекратете веднага! Това означава, че или прилагате твърде много сила или тъканите не са в състояние да понесат натоварването, на което са подложени. Ако забележите симптоми като синини, лезии, или спукани кръвоносни съдове, си дайте почивка от няколко дни. Обикновено е достатъчно за възстановяването от такъв тип нараняване. Ако разбира се след това това не отшуми, е добре да се консултирате с личния си лекар.

Научете повече за това, което правите
За някой, решил да промени нещо в живота си или да се захване с ново начинание е добре да се информира предварително, какво би могло да се случи. Не може през лятната отпуска да решите да карате сърф, да го купите и да влезете в дълбокото. Преживяването със сигурност ще има неприятни последици. Същото се отнася и при уголемяването на пениса. Независимо дали ще бъде с помпа, пенис екстендер или програма с хранителни добавки, е добре да получите достатъчно информация за начина на употреба, резултатите, които да очаквате и евентуалните странични ефекти, които могат да настъпят. В повечето случаи рисковете са изключително малки, но въпреки това преди да предприемете първата крачка, се запознайте достатъчно добре с материята.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

3 Коментара за "Как да избегнем нараняване по време на тренировки за уголемяване на пениса"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
кирчо
Гост
кирчо
3 години 3 месеца преди

Как е най-правилно да го загреем преди тренировка?

Metalteam
Автор
3 години 3 месеца преди

Тук http://blogzdrave.com/?p=9535 ще откриеш няколко полезни съвета, свързани със загряването на пениса. Както вече е споменато това е важна стъпка, която не бива да се пропуска.

кирчо
Гост
кирчо
3 години 3 месеца преди

Много ти благодаря Metalteam 🙂

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Пътеводител за уголемяване на пениса
Каква е разликата между тежестите за уголемяване и пенис екстендерите?

Въпреки, че това е много стар метод за уголемяване на мъжкото достойнство, в днешно време повечето мъже го приемат като...

Затвори